Smoods
Banen en opleidingen

De beste rijlessen in de regio Hoofddorp

De leukste Rijles Hoofddorp is een rijschool met veel ervaren instructeurs met een doel, jou je rijbewijs laten halen. We zijn een leerschool die jouw naast leren rijden ook veilig wil laten rijden, door ook goed te kunnen handelen tijdens situaties buiten de auto. En zo op tijd bepaalde gevaren al herkennen om zo op de juiste manier te handelen. En zoveel ongelukken te voorkomen door al op tijd te remmen en altijd een stapje verder te denken. De auto besturen is een maar de situatie buiten de auto is net zo belangrijk. 

Onze werkwijze 

Wij zijn een rijschool die het belangrijk vind dat je vooral plezier hebt tijdens het rijden en je het op je eigen tempo doet. En ondervinden wij pas stappen wanneer we merken dat je er aan toe bent, uit ervaring merken we dat hierdoor erg snel leert. Daarnaast bespreken we ook veel de theorie tijdens het rijden, en bieden we gratis bijlessen aan voor je autotheorie. Dit is alleen gratis als je bij ons lest, meld je vooral aan als je er moeite mee hebt. Wij merken dat de theorie halen vaak een probleem is bij veel jongeren. En doen vaak lang over theorie, en zonder het halen van je theorie kun je geen examen doen. Daarom is het halen van je theorie net zo belangrijk als het lessen. 

Hoe een rijles eruit ziet 

Je wordt gehaald en gebracht op de door jou afgesproken locatie, dit is meestal je huis. Je rijd met je instructeur 50 minuten per les, en je maakt langzamerhand steeds meer stappen. Zo begin je alleen met gas en remmen, en ga je langzamer schakelen.  Uiteindelijk ga je dan ook beginnen met de bijzondere verrichtingen, zoals parkeren achteruit rijden enzovoort.  En veranderen de verkeerssituatie ook en ga je ook steeds meer moeilijke wegen krijgen zoals snelwegen en industrieterreinen.