Smoods.nl
Image default
Industrie

Goede transportverpakking voor veilig vervoer van uw goederen

Verstuurt u regelmatig producten naar het buitenland via uw bedrijf? U weet dan dat een goede en stevige transportverpakking van groot belang is om de kwaliteit van uw goederen te waarborgen. U wilt natuurlijk niet dat uw producten beschadigd of zelfs helemaal gebroken op plaats van bestemming komen. Er zijn tal van plaatsen waar u standaard transportverpakkingen kunt bestellen. Het beste is echter om een transportverpakking geheel op maat te laten maken. U weet dan namelijk zeker dat uw product perfect verpakt is en veilig vervoerd kan worden. Daarom is het verstandig een bedrijf als Readybox, in Rotterdam in te schakelen. Zij maken verpakkingen op maat voor zowel de luchtvaart als de scheepvaart.

Transportverpakking moet verplaatsing vereenvoudigen

Belangrijk aan een goede transportverpakking is dat deze de verplaatsing makkelijker moet maken. Readybox uit Rotterdam weet dit als geen ander. Zij maken de verpakkingen zodat ze perfect met een vorklift of handpallettruck bijvoorbeeld te verplaatsen zijn. De verpakkingen zijn ook nog eens stapelbaar, zodat u geen ruimte onbenut laat. Wilt u de verpakkingen kunnen opvouwen? Ook dat is mogelijk. Zo bespaart u veel ruimte als u geen goederen in de transportverpakkingen heeft zitten. Wilt u machines vervoeren? Dan is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de transportverpakking van een corrosievrije binnenlaag is voorzien.

Zet uw logo en bedrijfsnaam op de verpakking

Als u dan toch een transportverpakking zoekt, dan wilt u dat deze ook opvalt en herkenbaar is. Dat meteen duidelijk is van wie de verpakking is. U kunt de verpakkingen bij Readybox dan ook laten voorzien van uw logo en bedrijfsnaam bijvoorbeeld. Dit zorgt voor een professionele uitstraling van uw bedrijf, maar kan ook uw imago positief beïnvloeden bij uw klanten. Wilt u weten wat dit bedrijf voor uw kan betekenen? Neem dan eens contact met ze op om de mogelijkheden voor uw transportvraag te bespreken.

https://www.readybox.nl/

Gerelateerde artikelen

Op deze manier kan jij je houtboor goed onderhouden

Wat is industriƫle lijm en waar schaf je die aan?

Legio mogelijkheden voor het laten buigen van buizen