Interesse in vliesgevels, maar geen idee of een vliesgevel ook effectief wat voor jou is?

Wil je weten wat de prijs van een vliesgevel is en of deze oplossing perfect bij je huis past? Neem dan zeker eens contact op met de specialisten van Peeters. Al jaren zijn ze thuis in ramen, maar wat veel minder mensen weten, is dat ze ook op het vlak van vliesgevels hun mannetje kunnen staan. Ze hebben al heel wat projecten gerealiseerd en meer en meer particulieren vinden de weg.

Meer en meer particulieren kiezen voor een vliesgevel

Waar tot voor kort vliesgevels – een niet-dragende gevel die als afscheiding dient tussen het interieur en exterieur van het gebouw – enkel door bedrijven werden gebruikt om hun gevel wat meer cachet te geven, beginnen nu ook meer en meer particulieren interesse te vertonen in vliesgevels. Logisch want de prijs van een vliesgevel valt mee, het geeft je woning uitstraling en omdat het niet-dragend is, kan een vliesgevel opgebouwd worden uit lichte materialen als glas en aluminium. Laat die twee materialen nu net de specialiteit van Peeters zijn.

Vliesgevels bieden een uitstekende isolatie

Waarom de vliesgevel buiten de fantastische uitstraling, nog aan populariteit wint? Omdat je door vliesgevels te gebruiken, uitstekend kunt isoleren. Deze gevel legt een schil rond je woning, waardoor er ontzettend weinig warmte verloren gaat. Door de uitstekende isolatie hoef je ook niet bang te zijn dat je vliesgevel in de zomer een serre wordt. Vliesgevels die goed geïsoleerd en geventileerd zijn hebben geen nadelen op dat vlak. Een glasgevel, een synoniem voor de vliesgevel, is bovendien perfect water- en winddicht.

Offerte voor je vliesgevel

Nog niet alle bedrijven op de markt hebben ervaring met vliesgevels voor particulieren, het is dus belangrijk om je goed te informeren. Met Peeters heb je alvast een specialist gevonden die al heel wat projecten heeft mogen realiseren. Informeer dan ook gerust naar de prijs voor jouw project. Met plezier maken ze er een offerte op maat op voor jouw vliesgevels. Vraag gerust enkele referenties op en bespreek de specifieke mogelijkheden voor jouw woning.

https://www.peeters.com/gordijngevel-vliesgevel