Smoods
Mobiliteit

Als particulier ooit nagedacht over shortlease?

Heeft u ooit nagedacht om als particulier te kiezen voor shortlease? Hierbij kunt u een contract voor minimaal één maand afsluiten en deze is elke maand opzegbaar. Dit is ideaal wanneer u maar voor een korte periode een auto nodig heeft. Sluit in dat geval als particulier een shortlease contract af bij Bochane Lease.

Lease een Nissan QASHQAI

Dit leasebedrijf biedt een shortlease contract aan voor particulieren en een Nissan QASHQAI beschikbaar als lease. U beslist zelf hoe lang u deze auto wil leasen, waarbij u verzekerd bent van een goede prijsstelling, zorgeloze mobiliteit en heldere voorwaarden. Klinkt ideaal nietwaar?

Altijd een lease vorm die aansluit op uw wensen

Dit bedrijf beschikt over een Keurmerk Private Lease. Dit houdt in dat u veilig en verantwoord de weg op gaat wanneer u bij Brochane Lease voor de lease van een Nissan QASHQAI kiest. Daarnaast heeft u 14 dagen bedenktijd voor u besluit om als particulier een shortlease contract te tekenen. Hier zijn meerdere vormen van leasen mogelijk. Hierdoor is er altijd een variant die aansluit bij uw wensen en budget. Tevens is het ook voor zakelijke partners mogelijk om bij ons een auto te leasen. Voor welke leasevorm u ook kiest: u bent altijd verzekerd van een flexibele looptijd en ruim aanbod aan jonge en compleet uitgeruste auto’s. Zo is er altijd een lease vorm die aansluit bij de Nissan QASHQAI, zowel voor zakelijke klanten als voor particulieren.

Vragen? Neem dan contact op!

Heeft u vragen over de leasevormen die wij aanbieden? Of wenst u meer informatie te ontvangen over de lease mogelijkheden voor de Nissan QASHQAI? Vraag dan om de offerte van Brochane Lease en laat u informeren door de ervaren medewerkers. Het is natuurlijk ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen. In dat geval staan de medewerkers u meteen te woord.