Smoods
Vervoer en transport

Ga met uw vrachtwagen door de wasstraat en ga schoon de weg op

Een vrachtwagen is niet alleen handig om allerlei spullen te vervoeren. Vaak is het ook een rijdend promotiemiddel. Op vrijwel iedere vrachtwagen staat de bedrijfsnaam, het logo en de plaats waar het bedrijf gevestigd is. Om deze reden wilt u natuurlijk dat u altijd schoon, representatief en veilig de weg op gaat. Daar bent u zeker van na een bezoek aan TruckWash 1. Deze wasstraat in Roosendaal of Rilland verzorgt de cleaning van alle vrachtwagens. Uw vrachtwagen krijgt bij deze wasstraat een perfecte wasbeurt zonder dat u hier zelf veel moeite voor hoeft te doen. Ideaal, nietwaar?

Geef uw vrachtwagen de aandacht die het verdient

Met uw auto gaat u gemakkelijk door de wasstraat, waarna u snel weer met een blinkende auto op pad gaat. Voor een vrachtwagen is dit misschien wat lastiger. Niet wanneer u langsgaat bij TruckWash 1, een wasstraat voor de cleaning van alle vrachtwagens. De medewerkers van deze wasstraat zorgen ervoor dat uw vrachtwagen een perfecte wasbeurt krijgt. Voordat u de wasstraat inrijdt, wordt de vrachtwagen met de hand voorbewerkt en gewassen met professionele reinigingsmiddelen. Nadat de wasbeurt is voltooid, wordt uw vrachtwagen nog voorzien van een beschermende waslaag. Alles voor een prachtig en streeploos eindresultaat zodat u ook met een blinkende vrachtwagen weer de weg op gaat.

Een wasbeurt voor uw caravan?

Staat er een heerlijke vakantie met de caravan op de planning? Of komt u net terug van een fijne trip? En wilt u de caravan laten wassen? Bij de wasstraat van TruckWash 1 kunt u niet alleen terecht voor een schone vrachtwagen. Ook wanneer uw caravan, camper, trailer of bedrijfswagen een speciale wasbeurt nodig heeft, komt u langs bij deze specialist in Roosendaal of Rilland. Zij gaan met de grootste zorg aan de slag. Na een bezoek aan de wasstraat ziet uw caravan, camper of bedrijfswagen er weer als nieuw uit.