Smoods
Vervoer en transport

Leren vliegen doet u het best bij deze vliegschool

Ziet u het wel zitten om zelf een vliegtuig te besturen? Voor vele mensen is dit een langgekoesterde droom. Het is een unieke ervaring om in de cockpit te kruipen en zelf de macht te hebben over het stuur. Op grote hoogte kijkt u neer op het gebied en legt u gemakkelijk snel vele kilometers af. Staat leren vliegen ook op uw bucketlist? Wacht dan niet langer en vraag een proefles aan bij vliegschool AeroLin. Op die manier ervaart u hoe het is om zelf te vliegen. Iets wat u geheid nooit meer zal vergeten.

Gaat u uw PPL halen?

Leren vliegen doet u bij AeroLin door eerst een proefles aan te vragen. Wanneer dit bevalt en u het wel ziet zitten om verder te leren, heeft u de mogelijkheid om Private Pilot License (PPL) te behalen. U leert dan de basisprincipes, leert het toestel kennen en de gereglementeerde vliegproducten worden aan u uitgelegd. Na een opleiding bij AeroLin kunt u eindelijk zelf vliegen! Bent u nog in de veronderstelling dat een vliegles veel geld kost? Bij AeroLin is dat anders. Er worden twee verschillende pakketten aangeboden waarbij u kiest uit een proefles van 30 of 60 minuten welke u online kunt boeken. De prijs zal u verrassen! De vlieglessen worden gegeven op vliegveld Midden-Zeeland door een bekwame instructeur.

Kies een route en vlieg mee tijdens een rondvlucht

Leren vliegen is natuurlijk hartstikke leuk, maar wellicht kijkt u liever zelf rond vanuit de lucht? Kies er dan voor om een rondvlucht te boeken. Samen met de piloot kiest u een route naar wens. Bedenk voor het boeken van een rondvlucht wat u graag wilt zien of laat u verrassen. Door een rondvlucht te boeken ziet u de omgeving op een heel andere manier. Volg de havenroute vanuit het vliegtuig, spot zeehonden of bewonder de vele tulpen vanuit de lucht. Wilt u een rondvlucht boeken of leren vliegen? Neem dan snel contact met hen op!