Smoods.nl
Image default
Vervoer en transport

Op zoek naar een jachtmakelaar voor uw boot?

Wilt u uw boot verkopen of wilt u zelf een nieuwe boot kopen en zoekt u daarom een goede jachtmakelaar? White Whale Yachtbrokers is een goede jachtmakelaar die u helpt om een boot te kopen of te verkopen. Met internationale connecties en veel ervaring gaat deze botenmakelaar aan de slag voor u. Een boot zelf verkopen kost moeite en tijd en leidt meestal niet tot de beste deal. Bovendien moet u zelf inschatten welke prijs u moet vragen, iets wat moeilijk is als u zich niet gespecialiseerd heeft in de botenmarkt. Het team van White Whale Yachtbrokers is wel gespecialiseerd, en kan u dus goed adviseren en helpen bij zowel de koop als de verkoop van boten.

Wat doet White Whale Yachtbrokers voor u?

White Whale Yachtbrokers kan meerdere diensten verlenen, afhangend van wat u nodig heeft. De jachtmakelaar kan bijvoorbeeld gratis voor u inschatten welke prijs geschikt is voor uw boot. Ook kan de makelaar u vertellen op welke manier u uw boot eventueel nog kunt opknappen, zodat hij kan concurreren met andere boten op de markt. Verder regelt White Whale Yachtbrokers graag het adverteren en de verkoop van uw boot voor u: er worden advertenties geplaatst op strategische plekken, zowel online als in geprinte media. Ook als koper kunt u contact opnemen met White Whale Yachtbrokers. Ze zullen dan een boot van goede kwaliteit en voor een goede prijs voor u vinden.

Wat moet u zelf doen?

Als u het koop- of verkoopproces aan White Whale Yachtbrokers wilt overlaten, hoeft u in principe verder niets zelf te doen. U ondertekent een transparant contract zodat u precies weet wat u te wachten staat. Wordt er een koper of verkoper gevonden, dan laat White Whale Yachtbrokers dit u meteen weten. Zo weet u wat er met uw boot gebeurt. Waar u ook woont, deze jachtmakelaar kan u bijstaan.

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar de juiste heftruckbanden

Een ruime verhuisbus helpt u snel en soepel verhuizen

De taxibus in Eindhoven staat voor u klaar