Smoods.nl
Image default
Aanbiedingen

Zoldertrappen

De houten zoldertrappen zijn praktische en mooie hulpmiddelen om verdiepingen te verbinden met elkaar. Naast handig zijn het dus ook waardevolle accessoires in een woning.

 

Duurzame trappen

Houten zoldertrappen worden gemaakt van hout. Dat hout wordt op een duurzame wijze verkregen. Wat betekent dat? Dat betekent dat het hout waarvan je trap gemaakt wordt van bomen komt die vervangen worden na de kap. Dus er wordt zorgvuldig gekeken dat het bos waar de bomen vandaan komen geen schade ondervinden aan de kap. Dat geldt voor de grenen zoldertrappen. Deze worden van het hout van een Spar gemaakt. Maar ook voor de beukentrappen. Daarnaast staat de zagerij vlak bij het bos. Hierdoor is het transport naar de zagerij eenvoudig en snel zonder zware hulpmiddelen.

 

Verdiepingen verbinden

Zoals gezegd verbind je met deze trappen verdiepingen met elkaar. Dat kan natuurlijk naar een zolder zijn. Vandaar de naam zoldertrap. Je kunt er natuurlijk andere verdiepingen mee bereiken. Zo wordt deze trap zelfs gebruikt als trap voor een vide of vliering. Je ziet deze trappen terug als trap naar een kelder. Daarmee is de zoldertrap een veelzijdige trap. Je kunt de trappen zelfs eenvoudig verplaatsen. Wanneer je de trap niet gebruikt zet je de trap op een plaats waar hij minder ruimte in beslag neemt.

 

Verplaatsbare trap

Heb je een opgang waarbij de ruimte beperkt is? Dan zijn deze trappen een ideale oplossing voor je. Je verplaatst ze namelijk heel gemakkelijk. Dat is het grote voordeel van deze zoldertrappen ten opzichte van de vast trap. Hiermee bespaar je veel ruimte in je huis. Daarnaast zijn er bij deze trappen optioneel bevestigingsmaterialen beschikbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een rail met een set haken. Met deze set is het vasthaken van een trap heel eenvoudig. Zodra je klaar bent met het gebruik van de trap haak je hem weer los. Strak tegen een muur geplaatst neemt hij slechts een dikte van maximaal 20 centimeter diep en 40 centimeter breed in beslag.

 

Koop je zoldertrappen bij Van Eldik Ladders

Als maker van trappen en ladders weet Van Eldik Ladders als geen ander hoe je kwaliteit zoldertrappen maakt. Dat betekent dat je zeker weet dat je een degelijke, mooie trap koopt bij deze vakmensen. De meeste trappen staan gewoon op voorraad in het magazijn. Daardoor kun jij snel aan de slag met je nieuwe trap. Heb je vragen over het gebruik van de zoldertrappen? Bel dan met Van Eldik Ladders. Ze helpen je graag.

https://www.vaneldikladders.nl