Smoods.nl
Image default
Meubels

Het outdoor en travel merk Bushmen

Bushmen is een relatieve nieuwkomer op de outdoor markt. Sinds haar oprichting in 2009 is het merk echter zeer snel uitgegroeid tot een waar begrip in de kampeerwereld. Bushmen onderscheidt zich met unieke producten zoals de Thermo Tarps en Bushbed hangmatten. In dit artikel gaan we dieper in op het merk Bushmen.

Bushmen is begonnen met het ontwerpen van Thermo Tarps. Deze tarps zijn waterdicht en UV werend waardoor deze kunnen worden gebruikt voor bescherming tegen regen en zon. Wat de Thermo Tarp uniek maakt is dat deze is voorzien van een thermisch isolerende laag waardoor deze lichaamswarmte reflecteert. Dit kan handig zijn, met name tijdens survival excursies. De Thermo Tarp van Bushmen is verkrijgbaar in de maten 3×2, 3×3, 4×3 en 4×4 meter en in de kleuren groen en camouflage.

Een ander belangrijk onderdeel van de Bushmen collectie zijn de hangmatten. Het merk biedt lichtgewicht hangmatten in allerlei soorten en maten. Zo is er een minimalistische Ultralight Hammock die zo klein kan worden ingepakt dat deze in je jaszak past! Andere hangmatten zijn voorzien van een klamboe waardoor deze ideaal zijn om in te overnachten.

Aan een compleet outdoor assortiment mag isolatie uiteraard niet ontbreken. Bushmen biedt dan ook een breed scala aan isolerende uitrusting aan zoals onderdekens, slaapzakken, slaapmatten en topquilts. De donzen onderdekens zorgen er voor dat je tot temperaturen zo koud als -12 graden Celsius kunt verblijven in je hangmat. De unieke Thermo Blankets van Bushmen kunnen worden gezien als een soort geïsoleerde en warmte-reflecterende picnic dekens die ook kunnen worden gebruikt als onderdeken met een hangmat of als poncho.

Naast hangmatten, tarps en isolatie biedt Bushmen ook allerlei accessoires aan waarmee het kamperen nog gemakkelijker en aangenamer wordt gemaakt. Zo biedt het merk diverse firesteels, klamboes, dry bags en bevestigingsmaterialen aan.

Bushmen is een merk dat sterk aan het groeien is, zowel qua assortiment als qua bekendheid. Dit maakt Bushmen een belangrijke speler op de outdoor markt die het verdient om goed in te gaten te worden gehouden door kampeerders!

https://Smoods.nl