Smoods.nl
Image default
Aanbiedingen

De handigste fiets apps voor onderweg 2022

Apps op onze smartphones zijn niet meer weg te denken en elke dag komen er weer nieuwe applicaties bij. Dit geldt ook voor fietsapps. Wilt u uw snelheid bijhouden en verbeteren, de mooiste fietsroutes in eigen land of het buitenland ontdekken? Download een app en gaan! Vandaag zetten wij de beste fiets apps voor 2022 op een rijtje.

 

Fietsnetwerk

Deze app is speciaal ontwikkeld voor de recreatieve fietser. Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw en u heeft zin in een actieve dag. Fietsnetwerk is een gebruiksvriendelijke app met allerlei verschillende routes voor mooie fietstochten. U kan fietsroutes zoeken op basis van thema’s of locaties. Tijdens het fietsen krijgt u informatie over leuke knooppunten in uw route. Dit zijn bijvoorbeeld restaurants, musea en andere bezienswaardigheden. Zo mist u geen enkel leuk afstapmoment!

 

Strava

Bent u een fanatieke fietser? Dan is Strava uw app. Het is een van de meest geliefde GPS fiets apps in Nederland. Wanneer u een Strava profiel aanmaakt, bent u meteen deel van de grote en actieve Strava community. Er wordt hier informatie uitgewisseld over het fietsen en er worden verschillende uitdagingen aangegaan met andere sportieve fietsers.

In de app wordt een hele verzameling van gegevens over uw fietstocht bijgehouden. Het gaat om uw locatie, afstand van de rit, snelheid, elevatie, verbrande calorieën en nieuwe records. Ook slaat de app met behulp van GPS uw gefietste routes op, zo kan u de route nog een keer fietsen en de historie van al uw fietstochten bekijken.

 

Cyclemeter

Voor de wielrenners onder ons is Cyclemeter een app die u niet kan missen. Deze apps is een erg geavanceerde app die op dit moment in de Appstore te vinden is. Uw smartphone wordt getransformeerd in een fitness tracker. Met functionaliteiten als een GPS functie, snelheidsmeter, kilometerteller en andere functionaliteiten heeft u al uw fietsdata bij de hand. Tijdens uw fietstocht kan u het beginscherm personaliseren, zodat u de data ziet waar u geïnteresseerd in bent. Ook is het mogelijk om trainingen te volgen om uw prestaties keer op keer te verbeteren. Na afloop is het mogelijk om de resultaten in vorm van grafieken op te slaan en deze naar andere apps te importeren of te exporteren.

 

Voordelig uw fiets aanschaffen

Bent u opzoek naar een fiets die u veilig naar uw bestemming rijdt zonder dat u er de hoofdprijs voor hoeft te betalen? Kijk dan eens naar een tweedehands fiets. Goedkope tweedehandsfietsen winkel Deventer heeft een uitgebreid assortiment in tweedehands fietsen.

https://www.rototweewielers.nl/