Smoods.nl
Image default
Aanbiedingen

Laat je personeel opleiden door NIWT!

Voor veel bedrijven is duurzaam te werk gaan een belangrijk doel voor 2022. Als dit ook voor jouw bedrijf geldt, zullen er veel verschillende processen zijn waarmee je te maken gaat krijgen. Eén daarvan is het proces van warmtetransitie: dit is het proces waarbij duurzamere stoffen worden ingezet om woningen te verwarmen. Om jouw personeel hier in op te leiden, is NIWT zeer geschikt! We vertellen je graag meer over ze in deze blog. 

 

Wat is NIWT?

NIWT is het Nederlands Instituut voor Warmtetransitie. Zij bieden opleidingen aan die allemaal te maken hebben met warmtetransitie en de processen die hierbij komen kijken. Deze opleidingen zijn te volgen door werkenden die zich al in dit proces bevinden, zoals mensen die werken voor de gemeente of voor een woningcorporatie. Naast opleidingen biedt NIWT ook cursussen aan. Met deze cursussen verdiep jij je in korte tijd verder op één onderwerp, zodat jij hier meer over weet. Ideaal als jij al het één en ander over warmtetransitie weet. 

 

Waarom NIWT voor jou?

Misschien zegt warmtetransitie jou nog niet heel veel, maar reken er maar op dat ook jouw bedrijf veel met dit proces te maken krijgt. Het is namelijk een populaire trend, die veel bedrijven door willen voeren. Als één van jouw buren dit wil, zul jij je hier ook in moeten verdiepen, aangezien deze keuze niet door één bedrijf gemaakt wordt, maar door een hele wijk. Aangezien de kans groot is dat je hier binnenkort mee te maken krijgt, is het handig om één van je personeelsleden een cursus of opleiding van NIWT te laten volgen. Hierdoor heb jij iemand in huis die alles van dit proces weet, waardoor je voorbereid kan overleggen met jouw buren.

 

Je hoeft natuurlijk niet te wachten tot één van je buren een voorstel op tafel legt om de warmtetransitie door te gaan in jullie wijk: dit voorstel kun je ook zelf doen. Zodra iemand bij jouw bedrijf de kennis in huis heeft, kan dit voorstel de deur uit. 

 

Neem eens een kijkje!

Klinkt deze warmtetransitie jou als interessant in de oren, of heb je hier nog vragen over? Neem eens een kijkje op de website van NIWT! Hier vind je veel informatie over hun opleidingen en cursussen. Zo weet jij waar je je voor opgeeft. 

 

https://niwt.nl/