Smoods.nl
Image default
Aanbiedingen

Stel je eigen fiets samen bij Huka

Stel je eigen fiets samen bij Huka

 

Wil je graag blijven fietsen, maar heb je helaas het evenwicht en de balans niet meer om op een reguliere fiets met twee wielen te fietsen? Dan is het slim om eens te kijken naar een driewieler. Deze fietsen zorgen voor meer stabiliteit, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je van je fiets af valt! Bij de partij Huka is het mogelijk om een driewieler aan te schaffen en ook nog eens samen te stellen, zodat die voldoet aan al je eisen. Wil je hier meer over weten? Lees deze blog dan snel door! Wij vertellen hier namelijk meer over.

 

Het aanbod 

Bij Huka ben je aan het juiste adres voor: Driewielers, duofietsen, rolstoelfietsen, tandems, driewielscooters en rolstoelscooters. Deze fietsen en scooters worden aangepast naar jouw wensen, want niemand is hetzelfde. Huka heeft voor elke leeftijdscategorie een passend aanbod. Huka staat voor het makkelijker maken van jouw wereld, om dit waar te maken bieden ze een goede service. Als je meer informatie wilt kan je makkelijk een afspraak met ze maken en je laten adviseren. 

 

Zelf je fiets samenstellen

Ben je geïnteresseerd in een aangepaste fiets? Dan heeft Huka een tool om te kijken welke fiets bij jou past. Deze tool heet de configurator. Eerst kies je de gewenste uitvoering en daarna bepaal je welke opties voor jou het belangrijkst zijn. Vervolgens kies je de accessoires en de kleur. De tool rekent uit wat het ongeveer gaat kosten en stuurt jou het overzicht op. Op deze manier weet je waar je voor kunt kiezen en wat de kosten zijn. 

 

Meer informatie nodig?

Wil je meer weten over een driewieler? Of hoe je die zelf moet samenstellen? Neem dan gerust contact op met een van de specialisten van Huka, ze willen je met alles graag helpen en beantwoorden met alle liefde als je vragen! Daarnaast staat op de website meer informatie, hier zou je dus ook een kijkje kunnen nemen! En wie weet heb jij binnenkort een driewieler, duo fiets of een elektrische driewieler die jouw leven een stuk gemakkelijker maakt.