Smoods.nl
Image default
Bedrijven

Uw badkamer laten vervangen met het beste resultaat op de lange termijn

De professionals van Gebr. Janssen zijn de ideale vakmensen om uw badkamer te vervangen in Beugen of omgeving. Kijkt u al een tijdje tegen een badkamer aan die niet meer bij u in de smaak valt? Of vertoont de badkamer gebreken op bepaalde plekken? Het komt soms voor dat een badkamer niet meer voldoet aan de eisen en wensen doordat de vorige bewoners van uw woning weinig aan de badkamer hebben gedaan. Dan kunt u beter uw badkamer vervangen met de hulp van echte specialisten, zodat u nog een lange tijd geniet van een nieuwe badkamer met fraai en betrouwbaar sanitair. Gebr. Janssen is een gerenommeerd bedrijf in sanitair, dakbedekking, riool- en installatietechniek. Al meer dan 125 jaar bieden zij hun uitgebreide dienstverlening aan in Beugen en in de wijde omgeving.

Een brede expertise

Dit bedrijf startte 125 jaar geleden als dakdekker, maar specialiseerde zich door de jaren heen op vele andere vakgebieden. Het leveren van compleet werk op maat is een streven dat zij altijd hanteren. Dit geeft uiteraard vertrouwen wanneer u uw badkamer door deze specialist laat vervangen. Omdat echte vakmannen, die precies weten wat ze doen en waar de oplossingen liggen, uw badkamer in orde maken, rekent u op duurzaamheid en kwaliteit. Duurzame oplossingen zijn dan ook één van de kernaspecten van de dienstverlening van Gebr. Janssen, die kostenbesparend én natuurlijk goed voor het milieu zijn. Of u nu uw badkamer wilt vervangen of uw dak wilt laten bedekken, binnen ieder project staat duurzaamheid voor dit bedrijf centraal.

Bezoek de showroom

Wilt u graag uw badkamer laten vervangen in de omgeving van Beugen? Twijfel niet langer en neem contact op met deze betrouwbare expert! Uw wensen worden nauwgezet in kaart gebracht, of het nu gaat om een kleine verbouwing of een complete vervanging van uw badkamer. In de overzichtelijke Thermalis sanitairshowroom van Gebr. Janssen, waar u volop inspiratie opdoet, staan diverse complete badkamers in de meest uiteenlopende stijlen.

https://www.janssenbeugen.nl/