Smoods.nl
Image default
Bedrijven

Welke functies biedt ingenieursbureau Maters en de Koning?

Ingenieursbureau Maters en de Koning heeft veel ervaring in verschillende vakgebieden. Zo zijn ze gespecialiseerd in de civiele techniek, maar ook in de bouw. Daarnaast biedt het ingenieursbureau nog meer diensten aan, zoals advies en projectmanagement. Het is een ingenieursbureau waar je terecht kunt voor verschillende soorten projecten.

Welke functies zijn er binnen een ingenieursbureau?

Er zijn ingenieursbureaus die zich richten op verschillende vakgebieden, zoals civiele techniek, bouw en infrastructuur. Daarnaast bieden ingenieursbureaus ook diensten aan zoals advies, projectmanagement en onderzoek. Het is belangrijk om te kijken welke functies er binnen een ingenieursbureau aanwezig zijn, voordat je een keuze maakt. Zo weet je zeker dat het ingenieursbureau geschikt is voor jouw project, maar je kunt er natuurlijk ook willen werken. Bekijk bijvoorbeeld eens de vacatures civiel op hun website. Momenteel bieden ze meerdere vacatures, wellicht een geschikte voor jou!

Als je op zoek bent naar een ingenieursbureau, neem dan contact op met Maters en de Koning. Zij helpen je graag verder!

Wat doen ingenieursbureaus?

Ingenieursbureaus zijn bedrijven die zich richten op het ontwerpen, bouwen en/of beheren van infrastructuren. In Nederland kennen we ingenieursbureaus die gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld de civiele techniek, waterbouw of elektrotechniek. Een ingenieursbureau kan verschillende soorten opdrachten aannemen, zoals het uitvoeren van onderzoek, het geven van advies of het projectmanagement.

Als je een ingenieursbureau inschakelt voor een project, is het belangrijk om te kijken welke functies er binnen het bedrijf aanwezig zijn. Zo weet je zeker dat het ingenieursbureau geschikt is voor jouw project. Bij Maters en de Koning vind je verschillende soorten ingenieurs, die elk gespecialiseerd zijn in hun eigen vakgebied.

Welke opleiding heb je nodig om te werken bij een ingenieursbureau?

Om ingenieur te worden, heb je een WO-opleiding nodig in de richting van civiele techniek, elektrotechniek of werktuigbouwkunde. Je kunt ervoor kiezen om na je bachelor ingenieurswetenschappen een master civiele techniek of elektrotechnische ingenieurswetenschappen te volgen. Een aantal ingenieursbureaus, waaronder Maters en de Koning, beschikt over een eigen opleidingsprogramma voor ingenieurs.