Smoods.nl
Image default
Aanbiedingen

Pimp je fiets met leuke fietsaccessoires

Fiets pimpen

Heb jij nog een kale fiets, eentje zonder fietsaccessoires? Daar moet echt verandering in komen hoor! Want er zijn zoveel leuke spulletjes voor je fiets verkrijgbaar. Dat het haast zonde is om zonder decoratie te fietsen. En veel accessoires hebben niet alleen de zogenaamde looks, maar hebben ook nog een functie. Fietstassen bijvoorbeeld. Daar kun je toch eigenlijk niet zonder!

Pimp je fiets met fietstassen

Een fiets pimpen met noodzakelijk fietsaccessoires? Nou daar vallen natuurlijk fietstassen onder. Koop ze niet te klein want daar ga je spijt van hebben. Ruime fietstassen zijn erg prettig. Zo kun je daar een plekje in reserveren voor je regenponcho of regenpak. En de rest van de ruimte kun je gebruiken voor je schooltas, je werktas, je sporttas of lunchpakketjes. Ook als je niet naar school of je werk moet, kan een fietstas handig zijn.  Ga je gezellig fietsen? Neem dan een picknickkleedje mee en wat lekkere hapjes voor onderweg. Stop op een mooie locatie en ga lekker met je partner of vriendinnen picknicken!

Pimp je fiets met bloemenslingers

Ze zijn niet noodzakelijk maar eigenlijk wel heel erg leuk… We hebben het over bloemenslingers! Die guirlandes werden vroeger voornamelijk gebruikt als decoratie in huis. Maar ooit bedacht er iemand dat je er ook je fiets mee kunt versieren. Dat idee werd al snel overgenomen en nu zie in je in de steden heel vaak fietsen met leuke fietsslingers om het stuur heen en over de fietsmand heen. De keuze is reuze in bloemen. Je kunt kiezen uit roze bloemenslingers, rode, witte, gele en oranje kleuren. En let op want de ene bloemslinger lijkt meer op een roosje en de ander meer op een tulp. Voor de finishing touch raden je ook een grappige stuurbloem aan. Die zijn verkrijgbaar in het roze. (donkerroze en lichtroze)

Bikecap wat is dat?

Tot slot bestaat er nog een leuke fietsdecoratie, namelijk de bikecap. De bikecap? Wat is dat? Dat gaan we je vertellen. Dat is een hoesje die je om je zadel heen doet. Het is een heel leuk zadelhoesje met een leuke print. Het decoreert dus je fiets, maar zorgt ook voor een droog zadel. Want als het regent, doe jij lekker dat hoesje erover. En als je wilt fietsen en je zadelhoesje is nat? Dan haal je hem eraf.

https://www.pimpjefiets.nl/