Smoods.nl
Image default
Woning en Tuin

Een nieuw pvc spanplafond in een mum van tijd

Nood aan een nieuw plafond met een egale uitstraling, maar heeft u geen zin om uw huis om te toveren in een bouwwerf? Bekijk dan zeker de mogelijkheden eens van een spanplafond. In een mum van tijd beschikt u over een prachtig nieuw PVC spanplafond, zonder het minste breekwerk. De specialisten van Camee zijn er in thuis, kennen de kneepjes van het vak en zorgen voor een verbluffend resultaat. Een spanplafond in pvc is zeker het overwegen waard.

PVC Spanplafonds snel en makkelijk

Bij PVC spanplafonds wordt er gebruik gemaakt van folie of doek dat opgespannen wordt. Deze bestaat in verschillende uitvoeringen: mat, glanzend, satijn of textiel. Aangezien Camee deze doek over het bestaande plafond plaats zijn er geen afbraakwerken nodig. Bovendien is een pvc spanplafond perfect afwasbaar, egaal en dus super eenvoudig te onderhouden. Het spanplafond is dan ook aan een stevige opmars bezig en heel wat gezinnen hebben er al voor gekozen. 

Door het opspannen van het doek of de folie worden fouten gemaskeerd en krijgt u een egaal plafond. Doordat de folie net iets kleiner is dan uw plafond en ze bij Camee enkel gebruik maken van de beste materialen blijft het plafond steeds strak zitten.

Afstemmen met de rest van uw woning

Omdat de mogelijkheden quasi eindeloos zijn kan u het spanplafond perfect afstemmen bij de rest van uw interieur. Spanplafonds zijn in een waaier aan kleuren verkrijgbaar en bij Camee bvba adviseren ze u graag over de mogelijkheden. De specialisten van Camee bvba zijn thuis in spanplafonds en weten perfect wat er allemaal mogelijk is.

Offerte nodig voor een nieuw spanplafond?

Overtuigd van de voordelen van een spanplafond? Vraag vandaag nog uw offerte aan bij Camee bvba. Deze specialist in pvc spanplafonds bezorgt u met plezier een vrijblijvende offerte en advies op maat. Zij hebben ruime ervaring met spanplafonds en kunnen heel wat projecten voorleggen. Reken op de specialist in spanplafonds

 

https://www.camee.be/nl/totaalconcepten/pvc-spanplafonds/