Smoods.nl
Image default
Aanbiedingen

Bedrukte aanstekers met uw logo

Het zoeken van een geschikte giveaway of relatiegeschenk is niet altijd even gemakkelijk. Er is veel keuze en er zijn veel factoren om rekening mee te houden. Wat is bijvoorbeeld een handig item om weg te geven? Wat valt er binnen uw budget? Komt uw logo of slogan mooi uit op het bedrukte item? Een item dat gemakkelijk is om weg te geven en relatief goedkoop is om te bestellen, is een bedrukte aansteker. Daarnaast hebben bedrukte aanstekers een relatief groot drukformaat. Perfect dus om uw boodschap op te communiceren!

Veel verschillende bedrukte aanstekers

Er is veel mogelijk bij het kiezen van de juiste aanstekers. Zo kan de prijs behoorlijk variëren. Goedkope aanstekers zijn er al vanaf €0,23 per stuk (bij 1000 stuks, inclusief bedrukking in één drukkleur). Dit zijn wegwerpaanstekers. Nadat de aansteker gebruikt is, kan die niet bijgevuld worden. Naast wegwerpaanstekers, kunt u kiezen voor bedrukte gasaanstekers, oftewel kaarsenaanstekers of barbecue-aanstekers. Deze zijn er al vanaf €0,72 per stuks (bij 1000 stuks, inclusief bedrukking in één drukkleur). U kunt het zo gek maken als u zelf wilt, want er zijn ook elektrische gasaanstekers. Deze hoeft u niet bij te vullen, maar u laadt ze op via een USB kabel. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van een innovatieve plasma verwarmingselementtechnologie. Deze elektrische plasma aanstekers zijn te verkrijgen vanaf €6,64 per stuk (per 100 stuks, inclusief lasergravering). Deze aanstekers hebben een wat luxere uitstraling dan de ‘normale’ bedrukte aanstekers.

Aanstekers bedrukken

Qua bedrukking heeft u bij het bedrukken van aanstekers vaak ook ruime keuze. Het drukformaat varieert van een klein logo tot een all over bedrukking. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van verschillende druktechnieken. Er wordt veelal gebruik gemaakt van een zeefdruk bij het bedrukken van aanstekers. Hierbij is het mogelijk om gebruik te maken van 1 – 4 drukkleuren. Wanneer u meer drukkleuren nodig heeft, kiest u voor een digitale print. Met deze druktechniek wordt uw logo full color bedrukt. Als laatste is het in een enkel geval mogelijk om de aansteker te laten graveren. Niet elk materiaal is hier echter geschikt voor. Lasergraveren komt het meeste voor op aanstekers van aluminium of RVS. 

Interesse in het bestellen van bedrukte aanstekers? Neem dan een kijkje op de website van BudgetGift.nl. Op deze site vindt u een groot assortiment aan te bedrukken aanstekers. Voor elk budget en voor elk logo is er een geschikte optie. Komt u er niet helemaal uit? Dan staat het klantvriendelijke serviceteam graag klaar om u te helpen.

https://www.smoods.nl/