Smoods.nl
Image default
Bedrijven

Verhuis stress tips

Verhuizen…. De meeste mensen hebben er een hekel aan en dat is te snappen! Je doet het maar een paar keer in je leven dus veel ervaring zul je niet hebben. Daarom is het fijn als er een goede structuur in het verhuis proces zit. Denk als eerst na of je zelf alles wilt gaan verhuizen of bijvoorbeeld verhuizers in Hoorn inhuurt. Wanneer je ergens naartoe verhuist zal er altijd wel een verhuisbedrijf in de buurt zitten. Door bijvoorbeeld verhuizers in Hoorn om hulp te vragen ontlast je jezelf van het zware werk en heb je daarbij ook nog eens mensen met veel ervaring die je helpen.

  

Inpakken

Inpakken is iets waar je al op tijd mee kan beginnen, eigenlijk al meteen vanaf de dag dat je weet dat je gaat verhuizen. Stevige dozen, niet te zwaar ingepakt, alles goed dichtgeplakt, alles goed verdeeld. Maar hoe pak je je inboedel zo goed mogelijk in? Om alle inhoud van de dozen goed te beschermen, kun je vulmaterialen en inpakmaterialen gebruiken. Denk hierbij aan bubbeltjesplastic, papier, piepschuim of keukenpapier. Ook is het belangrijk niet alle zware spullen samen in te pakken denk hier bij aan boeken of service. Wanneer een doos te zwaar is kan deze scheuren, dit wil je natuurlijk niet.

 

Tips bij het verhuizen

Wanneer je verhuizers uit Hoorn inhuurt zal veel werk van je afgenomen worden maar het inpakken moet je toch echt zelf doen. Wat goed helpt is nummeren. Geef elke doos een nummer. Duid aan naar welke kamer de doos moet worden gebracht. Maak per kamer een lijst van de dozen en noteer ook het totaal aantal dozen.

https://www.verhuismeesters.com/verhuisbedrijf-hoorn/