Smoods.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een koelcontainer huren als noodvoorziening

Als er een calamiteit optreedt bij uw bedrijf kunt u een koelcontainer huren om uw levensmiddelen te redden. Stel dat uw eigen koeling het begeeft, dan heeft u geen tijd te verliezen. Een vriezer kan doorgaans 24 uur zonder stroom zonder dat u de inhoud als verloren moet worden beschouwen. Dan is het natuurlijk belangrijk om bij een storing snel te handelen. U kunt een koelcel huren om de inhoud van een defect apparaat tijdelijk in te bewaren. Hiermee voorkomt u dat u spullen moet weggooien. Natuurlijk zijn er zaken die ook buiten de koeling houdbaar zijn, zoals frisdrank of bier. Maar als u dit koel wilt serveren dan is een koelcel huren een prima oplossing.

Ook buiten kantooruren kunt u een koelcel huren

Apparaten gaan stuk op de meest ongelukkige momenten. Als u ’s avonds uw horecagelegenheid wilt sluiten en ontdekt dat uw koeling ermee op is gehouden dan zit u wellicht met de handen in het haar. Want waar kunt u zo snel een koelcontainer huren? Gelukkig is er dan altijd Douven Verhuur, een bedrijf dat koelcellen en koelcontainers in de verhuur heeft en 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar is. Indien nodig kan er direct een chauffeur naar u toe worden gestuurd om een koelcontainer of koelcel te leveren. Een koelcel huren wordt op deze manier kinderlijk eenvoudig en is snel geregeld.

Vraag een offerte op voor de huur van een koelcontainer

Wilt u voor enkele dagen of voor langere tijd een koelcontainer huren waarin u kunt koelen en vriezen of heeft u behoefte om een koelcel te huren voor extra koelruimte thuis of op het werk? Dan kunt u hiervoor een offerte aanvragen bij Douven Verhuur. Zij leveren verschillende modellen, u kunt kiezen uit diverse typen koelcontainers en koelcellen die u kunt huren. Het apparaat van uw keuze wordt door de eigen transportdienst bij u afgeleverd en u kunt uiteraard rekenen op uitstekende service tijdens de huurperiode.