Smoods.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Creëer een stabiel rijvlak door rijplaten te huren

Om een parkeerplaats te creëren die goed te berijden is, biedt het huren van rijplaten uitkomst. U kunt hierbij denken aan een evenement dat u organiseert op een plek die normaliter moeilijk bereikbaar is voor auto’s. De speciaal ontworpen rijplaten die ze bij Verbruggen-Volkel in Noord-Brabant verhuren beschermen tevens de ondergrond tegen schade van voetgangers of autobanden. In de bouw wil men ook vaak rijplaten huren voor het zekeren van de grond waar zwaar materieel overheen moet rijden. Zodoende wordt zware bouw netjes, veilig en snel uitgevoerd. Het is immers uiterst riskant om een machine zoals een hijskraan, cementwagen of andere bouwwerktuig op grond te laten rijden waar deze weg kan glijden of zelfs om kan vallen. Uiteraard zijn ook op de bouwlocatie deze te huren rijplaten in te zetten voor het beschermen van de ondergrond.

Maak gebruik van de ervaring en kennis van deze specialisten

Verbruggen-Volkel in de provincie Noord-Brabant is specialist in het verhuren van rijplaten. U vindt bij hen vast een zeker de juiste rijplaten om te huren voor uw evenement of project. Met meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van horizontaal en verticaal transport zoals kraanverhuur, rijplatenverhuur en speciaal vervoer is dit bedrijf uw partner in deze tak van de logistiek. Qua het plaatsen van rijplaten en draglineschotten zijn zij uiterst kundig en efficiënt. Uw hijs- en transportbehoeften kunnen door hen uitstekend worden vervuld. Verbruggen-Volkel staan garant voor een deskundig vervoer en uitstekende service.

Neem nu contact op met de professionals

Als u de grond van uw bouwproject of evenemententerrein bereikbaar en berijdbaar wilt maken, kiest u er dan voor om rijplaten te huren bij Verbruggen-Volkel. Met passie, creativiteit en inzicht verhuren zij u exact de correcte rijplaten in de juiste hoeveelheden. Zo komt uw project of evenement uitstekend tot zijn recht zonder onnodige kosten. Samen met u bedenken zij een passende oplossing voor ieder transportprobleem. U kunt contact opnemen met dit bedrijf door het contactformulier op hun website in te vullen.

http://verbruggen-volkel.nl/