Smoods.nl
Image default
Auto's en Motoren

Auto import uit Amerika: schakel de experts in

Kiest u voor auto import uit Amerika, dan zult u snel merken dat hier vaste kosten aan verbonden zijn. Invoerrechten, transportkosten, btw, de BMP-afhandeling en natuurlijk de aankoopprijs tikken allemaal aanzienlijk aan. Wanneer u een auto wilt importeren uit de USA, heeft u natuurlijk geen zin om zich te bezigen met alle kosten en geregel die dit met zich meebrengt. Daarom schakelt u de experts in – met stip, de professionals van Marlog Car Handling. Dit bedrijf legt zich toe op in- en export van auto’s, motoren, oldtimers en boten over de hele wereld. Zij werken voor zowel bedrijven als voor particuliere klanten, met uiterst ervaren medewerkers die te allen tijde voor u klaar staan. Zo bewaken zij hun reputatie als betrouwbare partner voor de import of export van diverse voertuigen.

Deskundige hulp maakt auto import vele malen makkelijker

Uw auto import vanuit Amerika wordt bij Marlog Car Handling geregeld door middel van een  volledig ontzorgd transport. Dit bedrijf neemt het gehele proces voor hun rekening; vanaf het moment van aanschaf tot de uiteindelijke levering aan uw voordeur. Zo kunt u er van op aan dat de auto die u bestelt zonder een krasje bij u arriveert. Ook zijn zij uiterst ervaren in het snel regelen van leveringen, zodat u minder lang op uw auto hoeft te wachten. In de 20 jaar van hun bestaan heeft Marlog Car Handling een enorm internationaal netwerk opgebouwd. Deze vele partners zijn over de hele wereld verspreid, wat dit bedrijf in staat stelt om bijvoorbeeld eenvoudig een auto voor u te importeren uit de USA. U schakel hun experts al in voor een uiterst scherp tarief. Zo kunt u zelf al het regelwerk achterwege laten en bent u doorgaans nog voordeliger uit ook!

Laat een offerte opstellen

Als u een auto heeft gezien die u import vanuit Amerika wilt kopen, belt u allereerst Marlog Car Handling op. De expert van dit bedrijf nemen direct de klus van u over; het importeren van de auto uit de USA wordt u volledig uit handen genomen. Als u geïnteresseerd bent in de diensten die Marlog Car Handling u kan aanbieden, vraagt u dan eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Hiervoor kunt u bellen naar de klantenservice van dit bedrijf.

https://www.marlog-car-handling.eu/