Smoods.nl
Image default
Vervoer en transport

Maak gebruik van de expertise van dé stuurhuis specialist

Als u nog op zoek bent naar de een specialist nabij Eindhoven om het stuurhuis van uw auto te vervangen, kunt u uitstekend terecht bij Hans de Haas Auto-onderdelen in Oirschot. Zij zijn al jaren een begrip in de regio vanwege de hoge kwaliteit die zij leveren, evenals hun klantvriendelijkheid en kennis. Zij staan garant voor ieder vervangend onderdeel dat zij in uw auto installeren. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken over het functioneren van uw auto.  

Ieder stuurhuis wordt op voorhand getest

Bij Hans de Haas Auto-onderdelen is het leveren van topkwaliteit een van de belangrijkste kernwaarden. De gebruikte auto-onderdelen die zij aanbieden worden voor deze in de verkoop gaan eerst zorgvuldig uit elkaar gehaald, ondergezocht en getest op schade. Zodoende kan deze specialist u met zekerheid een product aanbieden waarvan zij weten dat het in prima staat is – nooit meer kuren met uw stuurhuis! Om dit te bekrachtigen bieden zij garantie op alle stuurhuizen en gereviseerde onderdelen die zij installeren. Als u niet precies weet wat u in acht moet nemen bij de aanschaf van een stuurhuis, helpt deze specialist u op weg. Het bieden van gratis technisch advies is voor hen vanzelfsprekend; zo doet u altijd de juiste koop! Hans de Haas Auto-onderdelen biedt echter veel meer dan enkel stuurhuizen aan. Een kleine greep uit hun assortiment:

  • Stuurkolommen
  • Dynamo’s voor Opel
  • Remtangen voor Opel
  • Startmotoren voor Opel
  • Aircocompressoren voor Opel
  • Stuurpompen

Onderdelen voor iedere reparatie of revisie

Of u nu een stuurhuis of een ander onderdeel van deze specialist koopt, u weet altijd zeker dat u kwaliteit ontvangt. De deskundigen bij Hans de Haas Auto-onderdelen hebben ieder onderdeel uitvoerig getest voordat ze het naar u opsturen – absoluut de beste garantie voor een perfect functioneren. Wanneer u nog vragen heeft over de revisieonderdelen, kunt u eenvoudig contact opnemen met deze specialist. Ook kunt u de website van dit bedrijf bezoeken voor inspiratie en het bekijken van het assortiment.

https://www.hansdehaas.nl/stuurhuizen/