Smoods.nl
Image default
Vervoer en transport

Na Nomi: dé partner voor alles omtrent co packing

Mocht u opzoek zijn naar dat ene bedrijf dat uw producten kan verpakken én promoten? Of zoekt u een bedrijf dat uw co packing verzorgt? Dan bent u bij Na Nomi aan het juiste adres. Het co packen bestaat bij Na Nomi uit meer dan enkel het verpakken van uw producten. Ze leveren ook product displays, shrink wrapping, product sleeving en product stickers, labels en etiketten. Na Nomi is van alle markten thuis. Wilt u dus graag een nieuw product promoten? Of wilt u meerdere producten samen laten verpakken? Of zoekt u naar het juiste ontwerp voor uw kartonnen verpakking om uw producten heen? Neem dan contact op met de experts van Na Nomi, zij helpen u niet alleen met de co packing, maar ze kunnen ook meedenken over uw visie en ideeën omtrent uw nieuwe product.

Wat is co packing?

Door middel van co packing zorgt u ervoor dat uw producten een branding krijgen en direct verkoop klaar zijn. Met co packing kunt u ervoor zorgen dat een product zichtbaar is en op de kaart wordt gezet. Er wordt hierbij nagedacht over het ontwerp, het logo, maar ook de plek in de winkel dat het product krijgt. Alle verkoopfacetten passeren de revue. Na Nomi weet als geen ander hoe uw producten geëtaleerd moeten worden en hoe herkenbare productverpakkingen ontworpen moeten worden. Samen met Na Nomi zorgt u ervoor dat uw verkoopcijfers stijgen en u uw concurrenten op de achtergrond houdt.

Waarom gaat u naar Na Nomi?

Bij Na Nomi staat kwaliteit voorop. Tevens werken zij met duurzame en voedsel-veilige producten. Ook staat u als klant centraal; hierdoor krijgt u alle aandacht die u verdient en krijgt u de beste hulp. Voor u staan tevreden en professionele medewerkers klaar. Deze medewerkers worden voortdurend getraind en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelen en veranderingen in de markt. Hierdoor krijgt u een product dat zowel vernieuwend is als aantrekkelijk voor de consument. Neem contact op met de experts van Na Nomi en ontdek de mogelijkheden! Ga naar www.na-nomi.nl. 

Gerelateerde artikelen

Een van de beste transportbedrijven in Nederland

Met dit verhuisbedrijf in Katwijk, bij Leiden, wordt verhuizen een stuk makkelijker

Transport van Frankrijk naar Nederland en andersom