Smoods.nl
Image default
Vervoer en transport

VIP-transport met een taxi voor een luxe rit in Den Haag

Met een VIP-transport van Den Haag Tax ervaart u luxe en ruimte gedurende uw rit met een taxi in en rondom Den Haag. U heeft de mogelijkheid om even op het gemak uw mails door te nemen of om notulen van een vergadering uit te werken. Natuurlijk kunt u ook even genieten van de rust en de omgeving in u opnemen. Een chauffeur van Den Haag Tax spreekt bovendien altijd goed Nederlands en eventueel Engels voor buitenlandse klanten, zodat u ook tijdens de rit in de taxi een fijne communicatie heeft.

Altijd op tijd op uw bestemming arriveren met een professionele indruk

De chauffeurs van Den Haag Tax brengen u of uw VIP op een zo comfortabel mogelijke wijze met de taxi naar uw gewenste tussen- of eindbestemming. Wanneer u Den Haag Tax inschakelt voor zakelijke doeleinden, dragen de chauffeurs bovendien ook een pak, zodat u meteen een professionele indruk achterlaat. De taxi’s zelf zijn voorzien van ruime zitplaatsen en comfortabele stoelen, zodat iedere passagier genoeg plek heeft. Ook zit u in de taxi altijd op uw gemak omdat de chauffeurs er een rustige rijstijl op nahouden. Het VIP-transport is ideaal voor:

  • Werkgerelateerde bezoeken
  • Ophaalservice zakelijke relaties

Reserveer uw VIP-vervoer via de website of de taxicentrale

Een van de grootste voordelen van een taxi boeken bij Den Haag Tax is dat u dit op ieder gewenst moment kunt doen. Deze taxicentrale is namelijk 24/7 telefonisch bereikbaar en ook de taxi’s zelf rijden rond de klok. Dag en nacht maakt u dus gebruik van de dienstverlening van Den Haag Tax – de chauffeurs staan voor u klaar tijdens een vroege ochtendvergadering en tijdens een uitgelopen zakendiner. Het is ook mogelijk om via het online formulier uw reservering te plaatsen. Dan krijgt u direct een duidelijke bevestiging in uw inbox die als bewijs dient voor uw reservering.