Smoods.nl
Image default
Industrie

Wat is industriële lijm en waar schaf je die aan?

Met industriële lijm is er veel meer mogelijk dan je denkt. Daarom wordt dit type lijm in veel industrieën voor allerlei toepassingen gebruikt. Door het gebruik van kwalitatieve industriële lijm, is het mogelijk om op een veilige en verantwoorde manier materialen en onderdelen met elkaar te verbinden. Bij Lubribond Benelux, gevestigd in Reeuwijk, koop je deze lijm altijd met zekerheid van betrouwbaarheid en kwaliteit. Deze specialist op het gebied van lijmen en siliconen is sinds 2012 een zelfstandig bedrijf dat altijd up-to-date blijft met de nieuwe ontwikkelingen van lijmproducten. Ze bieden de meest vooraanstaande merken aan. Dit zijn voornamelijk Permabond, Momentive Performance Materials en Parson Adhesives inc.

De diverse industriële lijmen die je kunt kopen bij dit bedrijf

Industriële lijmen worden gebruikt voor de fabricage en assemblage van onderdelen binnen uiteenlopende industrietakken. Deze zijn in diverse varianten verkrijgbaar. Ten eerste kun je kiezen voor aluminium lijmen, die tegenwoordig steeds vaker worden toegepast in de bouw. Ook in de hightech en luchtvaartindustrie kom je deze industriële lijm vaak tegen. Door een gedegen voorbehandeling, bijvoorbeeld met plasmatechnologie, kan de aluminium lijm worden aangebracht, waarna het materiaal zich perfect hecht. Daarnaast zijn er bij Lubribond Benelux ook metaallijmen aan te schaffen. Deze hebben als voordeel dat er geen warmte in het materiaal wordt toegevoegd, met als gevolg dat het kromtrekken van de constructie wordt tegengegaan. Heb je interesse in de aankoop van hittebestendige of transparante industriële lijm? Ook hiermee kunnen de specialisten van dit bedrijf je helpen.

 

Altijd op zoek naar de beste hechtingsoplossingen

Dit bedrijf zoekt met zijn klanten altijd naar de beste oplossingen voor de hechting van onderdelen en materialen. Daarom kun je niet alleen industriële lijm bij Lubribond Benelux te Reeuwijk kopen, maar ook advies vragen over de verschillende producten. Je hoeft hiervoor enkel contact op te nemen met de specialisten. Wanneer je bestelt, profiteer je altijd van zeer korte levertijden.

https://www.lubribond.nl/