Smoods.nl
Image default
Industrie

Legio mogelijkheden voor het laten buigen van buizen

Iedere gebogen buis zal volledig naar wens worden geleverd dankzij deskundig handelen in combinatie met moderne technieken. Het grote voordeel van buizen laten buigen, is dat u geen laswerk meer hoeft uit te voeren. Dit bespaart zowel tijd als geld. De verschillende materialen die via de technieken bij Van Rijsoort Bending gebogen kunnen worden zijn onder andere staal, rvs en aluminium. Echter kunt u ook bij deze experts terecht met andere buigbare legeringen.

Vertrouw op een expert voor uw buizen van uitzonderlijke kwaliteit

Bij Van Rijsoort Bending helpen ze u graag verder als u buizen wilt laten buigen. Uiteraard heeft u keuze uit verschillende buisdiameters tussen ø16mm tot ø508 mm, maar ook kokers tot en met 500×300. Deze zijn bovendien verkrijgbaar in vrijwel elke wanddikte. Dankzij de machines is het mogelijk om vrijwel elke denkbare radius te verkrijgen in de buis. Zowel korte bochten (short radius vanaf 1,5D), lange bochten (long radius) als straalbochten worden door deze experts gebogen zonder de kracht van het materiaal te verliezen. Ook worden de gewenste aanvullende bewerkingen uitgevoerd en worden de buizen na het buigen eventueel op maat gezaagd. Wist u dat het zelfs mogelijk is om meerdere bochten in een buis te maken? Dit wordt bij Van Rijsoort Bending gedaan met een CNC-gestuurde machine.

Duidelijke informatie om uw project te starten

De website van Van Rijsoort Bending bevat ontzettend veel informatie om te gebruiken wanneer u op zoek bent naar een goede manier om buizen te laten buigen. Zo vindt u van specificaties over de buigcapaciteiten van verschillende materialen in een overzichtelijke tabel. Deze informatie is belangrijk wanneer u met een project start en keuzes moet maken over materiaal en aanpak. Wilt u extra zekerheid? Vraag dan meteen een keuringsrapport aan met belangrijke gegevens zoals meting van rondheid en wanddikte. Neem contact op voor uw gewenste diensten.

https://rijsoort.nl/