Smoods.nl
Image default
Haartransplantatie

Lees hier meer over HM Machines

HM Machines, ofwel Habraken machines, zijn naaimachines welke uit eigen productlijn komen. Deze industriële naaimachines zijn hier in diverse modellen te vinden. Voor elk budget is hier een naaimachine te koop. Want hier worden niet alleen nieuwe modellen verkocht, maar ook gebruikte modellen. Voordat deze machines in de verkoop komen, worden deze eerst gecontroleerd en gereviseerd door de vakmensen van dit bedrijf. Een gebruikte machine heeft misschien wel wat gebruikerssporen, maar dat wil niet zeggen dat deze machine niet goed meer is. Beter nog, deze machines kunnen nog jarenlang meegaan en dat voor een zeer aantrekkelijke prijs. Er is veel vraag naar deze machines en daarom kan het aanbod verschillen. Mocht je hierin interesse hebben, dan kun je het beste contact opnemen met Habraken. 

Voor elke branche een geschikte machine 

Het mag wel duidelijk zijn dat niet alle HM Machines geschikt zijn voor bepaalde branches. Zo is er voor de kledingbranche een totaal andere machine nodig dan bijvoorbeeld de meubelbranche. Maar ook daar kun je bij Habraken goed in slagen. Hier zijn veel machines te koop van hun eigen productielijn. Ook van andere merken zijn hier goede machines te vinden. Denk hierbij aan het merk Dürkopp, Pegasus, Mitsubishi en Pfaff.  

Omdat het aanbod hier online enorm is, kan het zoeken naar een bepaald merk of model best wel lastig zijn. Dit kan opgelost worden door het zoekscherm online in te vullen en hieraan te geven waarnaar je exact aan het zoeken bent. Zodra dit is ingevuld zie je meteen de machines naar keuze op je scherm verschijnen. 

https://habraken.nl/industriele-naaimachine/hm-machines/