Smoods.nl
Image default
Zakelijk

Opslag huren Eindhoven

Een opslag huren Eindhoven kan voor allerlei verschillende doeleinden. Als je als bedrijf zijnde een externe locatie nodig hebt waar je de voorraad op kunt slaan, is een opslagbox hier ideaal voor. Echter kun je ook voor persoonlijke doeleinden een opslag huren, bijvoorbeeld als je gaat verhuizen of spullen die je maar een bepaalde periode in het jaar gebruikt, op wil slaan. Het fijne aan een opslagbox is dat je er eigenlijk altijd bij kunt. Bovendien is de locatie ideaal, namelijk in Best en dus dichtbij de snelweg en het centrum van Eindhoven. 

Wat zijn de voordelen van een opslag huren?

Zo heb je extra opslag, wat ook nog betaalbaar is. Je hebt altijd een vaste prijs, dus hoef je niet bang te zijn voor kosten achteraf. Je spullen liggen veilig, doordat er altijd videobewaking is. Je zult net zien, je wilt je spullen verhuizen en het regent! Daar is ook aan gedacht. Zo heb je een overdekte parkeerplaats voor het laden en lossen!

Wil je graag je spullen gaan verhuizen maar heb je zelf geen aanhanger? Als je een opslagruimte huurt bij 1BOX kun je gratis een aanhanger lenen! Zo kun je altijd de grotere meubels of items overbrengen en opslaan. 

Vind je het nou zelf moeilijk om de keuze te maken voor welke opslag je gaat? Maak dan een afspraak met dit bedrijf. Zo kun je de ruimtes zelf zien en is het makkelijker om de keuze te maken. Wil je liever telefonisch contact, is dat ook mogelijk. Het personeel helpt je graag.