Smoods.nl
Zakelijk

Specialistisch vrieshuis Frigo Group

Ben u voor uw verse voedingsmiddelen op zoek naar een vrieshuis dat verstand van zaken heeft? De diepvries opslag van voeding is niet zo eenvoudig als het klinkt. Om een bepaald soort levensmiddelen optimaal te kunnen bewaren, is het van groot belang om te weten hoe dit het beste kan worden ingevroren. Hierbij moet worden gekeken naar de temperatuur, maar ook naar hoe snel het product een bepaalde temperatuur moet hebben bereikt. Bij Frigo Group zijn we al jarenlang gespecialiseerd in de diepvriesopslag van verschillende soorten levensmiddelen. Wij weten dan ook precies hoe we uw producten vers kunnen houden.

Verschillende producten

Frigo Group beschikt over twee grote vrieshuizen op strategische plekken in Nederland. We hebben hier ruimte voor de opslag van diverse productgroepen. Zo hebben wij een gedeelte waar fruit opgeslagen wordt, maar bijvoorbeeld ook een apart gedeelte voor vlees en voor brood. Deze voedingsmiddelen vereisen allemaal een andere aanpak als het gaat om diepvriesopslag en hierin zijn we bij Frigo Group zeer nauwkeurig. Zowel kleine familiebedrijven als grote multinationals rekenen al jarenlang op onze expertise. Er is altijd plek voor uw producten en wij denken graag met u mee om samen tot de beste resultaten te komen.

Geconditioneerd vervoer

Naast een goede opslag van uw producten, is het ook erg belangrijk hoe deze worden vervoerd. Om de kwaliteit hoog te houden, moet de temperatuur ook tijdens het vervoer en gedurende het laden en lossen constant blijven. Daarom kunt u bij Frigo Group terecht voor gespecialiseerd geconditioneerd vervoer van uw producten. Hiervoor hebben wij onze eigen vrachtwagens en chauffeurs. Dit zorgt ervoor dat we het gehele proces zelf kunnen controleren en een heldere communicatie kunnen onderhouden. U kunt ervan op aan dat uw producten op tijd en in optimale staat op de eindbestemming aankomen.

http://www.frigogroup.com/