Smoods.nl
Dienstverlening

DE ACCESSOIRE VOOR DE HOVERBOARD DAT IN MODE IS

Tijdens het programma “El Hormiguero” konden we Marc Márquez zien die Pablo Motos leert hoe hij een hoverkart moet rijden terwijl hij ‘wheelies’ doet op de twee wielen van zijn rode 8-inch hoverboard. 

Daarna gingen ze aan de slag met het initiëren van een leuke race in een pneumatisch circuit, geïmproviseerd door de technici van El Hormiguero, zodat ze deze twee entertainmentgenieën hun rijvaardigheden in elektrische voertuigen op een Hoverkart konden demonstreren, leuke bewegingen konden doen en inhalen zonder controle, banden op de baan slepen en laten zien dat het rijden met deze karts zonder een stuur een zeer aanbevolen ervaring is om uit te proberen. 

De race van Pablo Motos met hoverkarts in El Hormiguero is een traditie waar Spaanse bestuurders als gasten komen. In het begin van 2017 was het de beurt aan de Formule 1-racer Carlos Sainz in de nacht van dinsdag 11 januari, zittend op hoverstoelen op deze elektrische hoverboards …. en zoals in de race met de vorige bestuurders tegen Mark Marquez, lieten de toeschouwers in het publiek van deze programmaleider zien zich maximaal vermaak te voelen in de avonden op het Spaanse kanaal Antena 3. 

Kortom om dit accessoire te gaan gebruiken, is het logisch om te denken dat de basis ervan is gebaseerd op hetzelfde principe als een hoverboard via sensoren die informatie verzenden naar de gyroscoopplaten die zich daaronder bevinden, waardoor hun interne software dezelfde situatie interpreteert waarin een rechtopstaande bestuurder in een verticale positie op het elektrische board wordt geplaatst, waarbij de beweging wordt gestart volgens de sensor die wordt ingedrukt onder de voeten van de gebruiker.

Daarom is, in het geval van hoverkart, de interpretatie van de beweging hetzelfde als in het geval van het staan op een hoverboard zonder dit accessoire, met de voorwaarde dat, in plaats van die sensoren met de voet te drukken, dit gedaan wordt door de druk uit te oefenen aan de hand van hendels op de sensoren van het board.

Samengevat moeten we eerst op de hoverstoel zitten en dan onze voeten rusten op de voetsteunbalken op het wiel die aan het chassis zijn gelast, dat is inbegrepen in de hoverkart-set, en mogelijk al in een positie zijn om dit type elektrische board met twee wielen met leuke accessoire te gebruiken.

 

 

 

https://www.swheels.nl/swheels-hoverkart/