Smoods.nl
Image default
Zakelijk

Vergaderen op een vergaderlocatie op De Veluwe – een hele belevenis

Vergaderen is een plezier wanneer de zakelijke aangelegenheid in een sfeervolle omgeving plaatsvindt. Een goed verzorgde zaal – niet te groot, niet te klein – een warm welkom van het personeel, een sterke kop koffie om de dag te beginnen en een groene omgeving maken een wereld van verschil. Wilt u uw zakenpartners, collega’s of cliënten met plezier laten anticiperen op de vergadering? Kasteel De Vanenburg is de vergaderlocatie van De Veluwe die dit waar kan maken.

De deuren staan voor u open

Kasteel De Vanenburg is de parel van Putten. Van heinde en verre komen zakenlieden, toeristen, dagjesmensen en bruiloftsgasten naar dit eeuwenoude gebouw om te genieten van een bijzondere dag of een goed verzorgd verblijf. De deuren van Kasteel De Vanenburg staan altijd open voor gasten die gebruik willen maken van het luxueuze hotel, het congrescentrum of het sfeervolle restaurant. De unieke ambiance van het kasteel, de prachtige omgeving en de gastvrijheid van de gastheren en –vrouwen maken een bezoek aan het erfgoed een onvergetelijke ervaring. Op het erfgoed bevinden zich twaalf vergaderzalen, ieder met zijn eigen charme.

Vergaderlocaties van Kasteel De Vanenburg

De twaalf zalen van Kasteel De Vanenburg zijn luxueuze vergaderruimtes waar gezelschappen bij elkaar kunnen komen voor besprekingen, evenementen of etentjes. Er zijn ruimtes beschikbaar voor grote groepen. Zo zou u kunnen vergaderen in het Groot Auditorium. Deze zaal beschikt over een theateropstelling en biedt ruimte aan 300 man. Bent u met een kleiner zakelijk gezelschap? De Van der Neer kamer biedt ruimte aan 15 personen en beschikt over een vaste opstelling. Het handgeschilderde plafond maakt vergaderen in deze ruimte een unieke ervaring. Wenst u een flexibele zaalopstelling? Dan is de Ridderzaal in het Koetshuis een geweldige optie. Deze biedt in een U-opstelling ruimte aan 18 personen en in theateropstelling aan 50 personen. Bent u met een zeer klein gezelschap en wilt u in alle rust zaken bespreken met uw zakenpartners? De theekoepel bevindt zich in het midden van de kasteeltuinen. Hier vergadert u onder het genot van een kop koffie en een prachtig uitzicht.

Geweldige voorzieningen voor iedere gelegenheid

Niet enkel de vergaderruimtes hebben een onmiskenbare charme. Het hele erfgoed heeft een ambiance waar velen voor u al verliefd op zijn geworden. Een wandeling door de kasteeltuinen tussen de besprekingen door verkwikt en helpt om inspiratie op te doen voor volgende brainstormsessies. Onder het genot van culinaire hoogstandjes kunt u als gezelschap in de vergaderzaal of het restaurant de dag bespreken en tot rust komen. Betreft het een meerdaagse gelegenheid? Uw cliënten, zakenpartners of medewerkers hoeven niet ver te reizen. De luxe hotelkamers van Kasteel De Vanenburg staan garant voor een goede nachtrust, waardoor iedereen de volgende dag weer met plezier aan de slag kan.

Haal het beste uit uw vergadering

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie op De Veluwe? Een bespreking in Kasteel De Vanenburg zal uw gezelschap niet snel vergeten. Een mooie omgeving staat garant voor een productieve bespreking. Haal het beste uit uw vergadering in één van de prachtige conferentiezalen van Kasteel De Vanenburg.