Smoods.nl
Image default
Huishoudelijk

Waarom kiezen voor Loodgieter Anolso in Den Haag

Het is altijd fijn om een goede loodgieter in je telefoon te hebben staan. Eentje die altijd bereikbaar is, die vakwerk levert en die scherpe prijzen rekent. Maar ook een loodgieter die direct komt als iets aan de hand is. Want een ontstopping op zaterdagmiddag, vlak voordat er vrienden komen eten, daar zit je echt niet op te wachten. Dan moet er zo snel mogelijk iemand komen die ervoor kan zorgen dat dit opgelost wordt. Loodgieter Anolso uit den Haag is de loodgieter die iedereen wel in zijn telefoon wil hebben staan. Want naast het bieden van hulp bij acute problemen kunnen wij nog veel meer! En wat we ook voor je mogen doen, alles wordt vooraf duidelijk besproken zodat er achteraf nooit verrassingen zijn. Wat wij achterlaten is vakwerk en een tevreden klant.

Elektra, sanitair en dak reparaties

Loodgieter Anolso uit Den Haag is een veelzijdig bedrijf die van vele markten thuis is. Dat is het voordeel voor jou als klant, je kunt ons op vele terreinen inschakelen. Op het gebied van elektra hebben wij vakmensen in dienst die gespecialiseerd zijn in deze klussen. Ga je bijvoorbeeld een badkamer vervangen voor een nieuwe en wil je er nieuw elektra in hebben? Schakel ons in, wij zullen dit in overleg met jou voor een scherp tarief verzorgen. Sanitair werkzaamheden verzorgen wij ook, een nieuw bad, douche of toilet? Anolso uit Den Haag doet het graag voor je. Ook het plaatsen van nieuwe (buiten)kranen en wasbakken behoort bij ons tot de mogelijkheden. Voor dakwerkzaamheden in Den Haag zoals een daklekage kun je ons ook gerust bellen. En wacht hier nooit te lang mee. Lekkages op het dak kunnen voor vervelende schades zorgen, bijvoorbeeld aan de inboedel. Anolso heeft speciale apparatuur om lekkages op te sporen en op te lossen. We zullen na het oplossen van de lekkages ook altijd met jou doornemen wat wij adviseren om lekkages aan het dak in de toekomst te voorkomen.

Loodgieter voor articulieren en bedrijven

Anolso uit Den Haag staat klaar voor iedereen. Ben je een particulier die op kerstavond een verstopping heeft? Een bedrijf die zijn gehele elektra wil laten vervangen? Of een school die een lekkage aan het dak heeft die toch echt een keer verholpen moet worden? Bel ons op en wij zullen je helpen. We komen langs, gaan kijken wat er precies moet gebeuren en bespreken samen met jou wat er moet gebeuren en wat de kosten hiervan zijn. Voor ieder budget hebben wij een oplossing.

De loodgieter die in je telefoon wilt hebben staan

Wij zijn de loodgieter die je graag in je telefoon hebt staan. Voor verstoppingen in en rondom Den Haag wat nu geregeld moet worden, maar ook voor klussen op het gebied van elektra, sanitair en werkzaamheden aan het dak. Wij hebben de deskundigheid, de vakmensen en bieden maatwerk voor jouw klus. Alles in overleg, geen naheffingen achteraf en altijd tegen de voordeligste tarieven. Anolso staat klaar voor jou!

https://www.anolso.nl/