Smoods.nl
Image default
Eten en drinken

babyshower snoep van de snoepdiscounter

De babyshower, die overgewaaid is uit Amerika, is een feestje voor de zwangere vrouw. Tegenwoordig volop populair in Nederland en niet meer weg te denken. Van origine werd een babyshower alleen voor de eerste zwangerschap georganiseerd, maar het is nu trendy dat elke zwangerschap wordt opgeluisterd met dit super leuke feestje. 

Wie organiseert dit feest?

Een zus, moeder, vriendin of collega van de aanstaande moeder, zal meestal de organisatie op zich nemen en de shower regelen. Leuke kadootjes en vooral veel roze en blauw snoep zal aanwezig zijn. Wanneer de moeder nog niet weet welk geslacht de baby heeft, zal van beide kleuren accessoires aanwezig zijn. Een babyshower kun je zo leuk en duur maken als je zelf wil. Het is ook fijn voor de moeder om haar vriendinnen nog even uitgebreid te spreken. Als de baby er eenmaal is, dan is daar minder tijd voor. Een babyshower hoort voor de zwangere vrouw altijd een verassing te zijn en is dus voor haar een surpriseparty.

Snoep geschikt voor een babyshower

Tijdens een babyshower zal muziek worden gedraaid, herinneringen worden opgehaald, spelletjes gespeeld en veel worden gedronken en gesnoept. Wordt het een jongen? Dan is blauw de hoofdmoot en voor een meisje natuurlijk roze. Ben je op zoek naar snoep wat helemaal bedoeld is voor een babyshower, kijk dan even in de webshop van de snoepdiscounter.nl. Heerlijke snoepjes die altijd weer voor hilariteit zorgen. 
Neem bijvoorbeeld de babyfles blauw of de roze variant. Een lief zuigflesje waar 12 heerlijke snoephartjes in zitten. Ook de gesuikerde speentjes in een blauwe of roze kleur, kun je per kilo aanschaffen. De baby chocoladepraliné in roze verpakking zijn heerlijke chocolaatjes om zo even weg te snoepen. Kan per kilo worden aangeschaft. De “gender” snoepjes zijn natuurlijk helemaal trendy. Kan worden gekocht per kilo en verkrijgbaar in blauw of roze snoepje. Krijg je een meisje en weet nog niemand wat het wordt? De snoepjes hebben een papiertje als verpakkingsmateriaal en laten een roze of blauw snoepje zien bij uitpakken. Heerlijke snoepjes en verrassend resultaat.

Groot assortiment snoep

De snoepdiscounter is een groothandel in snoep. Snoep kan online worden aangeschaft. Grote hoeveelheden snoep,(Bulk) maar ook per kilo, kan deze heerlijke zoetigheid gemakkelijk worden aangeschaft. Kwaliteit staat voorop. Er is themasnoep verkrijgbaar zoals kerst, geboorte en snoepjes voor Pasen. Kinderartikelen, ijs, oud-Hollandse snoep en chocolaterie. 

Typisch oud-Hollands

Nederland is al van oudsher een dropland. Nederlanders eten per jaar gemiddeld 2 kilo drop. De snoepdiscounter heeft ruim 30 soorten waarvan de “zoete Nostalgie” drop één van de meest populaire dropsoorten is. Zoete drop, zoute drop, salmiak, jujubes en laurierdrop zijn nog maar een beperkt aantal voorbeelden van het grote dropassortiment. 

De snoepdiscounter

Snoepdiscounter is één van de grootste online snoepwinkels in Europa en heeft een enorm breed en diep assortiment snoepgoed. Alleen al voor een babyshower snoep zijn er 120 soorten te koop. Omdat je bij deze webshop grote hoeveelheden in één keer kunt kopen, zijn de prijzen laag. Voor zowel particulieren als bedrijven dé snoepwinkel! Bestellingen boven de 50,00 euro worden in Nederland en België gratis bezorgd. 

https://www.snoepdiscounter.nl/