Smoods.nl
Image default
Eten en drinken

Een zaal huren voor een feest in Nijmegen

Wanneer je een zaal wilt huren voor een feest of activiteit in de directe omgeving van Nijmegen dan is het de moeite waard om eens een kijkje te komen nemen bij Welling. Een zaal huren is altijd mogelijk voor verschillende doeleinden en bovendien zijn ze hier afgestemd op alle faciliteiten die hier omheen geregeld moeten worden. Zaalverhuur is iets waar u als consument wel eens gebruik van zult willen maken omdat u een feestje wilt organiseren. Maar ook bij bedrijven is het huren van een zaal populair voor bepaalde zakelijke activiteiten als een vergadering, bedrijven dag, klanten dag of zakendiner. De privacy is geboden en als bedrijf heb je alle aandacht voor elkaar of voor je klanten.

Direct gebruik maken van de keuken

Aangezien veel mensen en of bedrijven de zaalverhuur koppelen met een activiteit is het ook verstandig om direct de drank en hapjes goed te regelen. Bij Welling hebben ze een professionele keuken met veel mogelijkheden voor heerlijke gerechten. Wanneer je dus speciale wensen hebt of een bijzonder moment wilt maken van je feest is het handig om hier even afstemming over te hebben. Naast vele gerechten kunnen er ook buffetten en of zelfs barbecues geregeld worden. Vanwege de ruimte op het terras zijn hier voldoende leuke mogelijkheden. Maar ook de kaart voor drank is uitgebreid en heeft veel mogelijkheden.

Externe faciliteiten

Bij Welling heeft overigens veel mogelijkheden met externe faciliteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld ook een combinatie maken van de zaalverhuur en een buiten activiteit voor uw gasten. Denk aan de directe omgeving van Duiven met bijzondere locaties. Combinatie met bijvoorbeeld de dierentuin in Nijmegen en of een bezoek aan het openlucht museum. U kunt dit natuurlijk prima combineren met een diner en of aansluitend feest Bij Welling. Ook als bedrijf kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een teambuilding dag meet aansluitend een diner.