Smoods.nl
Image default
Telefonie

Op Klantenservicetelefoon kun je vertrouwen!

Hoe kom je snel aan het telefoonnummer van T-Mobile? Het beste advies luidt: raadpleeg Klantenservicetelefoon. Dit platform is namelijk gespecialiseerd in klantenservicenummers van Nederlandse bedrijven, instellingen en organisaties. Klantenservicetelefoon kun je telefonisch bereiken via nummer 0906-1850.

Voordat je rechtstreeks doorgeschakeld wordt met T-Mobile kun je eerst nog informatie inwinnen over deze telecomprovider. T-Mobile is in 1999 gestart, het is een volle dochteronderneming van het Duitse T-Mobile Global Holding GmbH. Het Duitse hoofdkantoor staat in Bonn, de Nederlandse hoofdvestiging bevindt zich in Den Haag. In totaliteit werken er bij T-Mobile 228.00 mensen, waarvan 1775 in ons land. De provider is een grote speler op de Nederlandse markt qua mobiele telefonie en vaste aansluitingen. Het omzetbedrag stond in 2017 op € 327 miljoen. Naast telefonie biedt T-Mobile ook abonnementen voor internet en televisie.

Telfort, Zalando en meer

De Telfort klantenservice bellen kun je doen op doordeweekse dagen tussen 10.00 en 17.00 uur. En ook op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Telfort maakt gebruik van het volgende keuzemenu:

  1. Belt u voor mobiel (1 Gaat het over een bepaald 06-nummer, 2 Als het niet gaat over een bepaald 06-nummer)
  2. Belt u voor internet, televisie en bellen (1 Belt u voor Glasvezel, 2 Indien u niet voor Glasvezel belt)

Als je kiest voor internet, tv en bellen van Telfort, kun je flink besparen. Je wordt dan getrakteerd op het CombiVoordeel. Wil je Telfort per post bereiken, dan zijn dit de drie adressen om uit te kiezen:

-Telfort Mobiel: Postbus 512, 2400 AM Alphen a/d Rijn;

-Telfort Internet, TV & Vast Bellen: Postbus 217, 2400 AE Alphen a/d Rijn;

-Telfort Zakelijk: Postbus 550, 5800 AN Venray.

Voor degenen die een Telfort-winkel willen bezoeken is er de mogelijkheid online de dichtstbijzijnde vestiging te achterhalen. Als je je woonplaats of adres invult en daarna klikt op het paarse balkje met ‘zoeken’, krijg je meerdere winkels bij jou in de buurt gepresenteerd.

 

https://www.klantenservicetelefoon.nl/