Smoods.nl
Image default
Eten en drinken

Heerlijk genieten bij Beachclub Scheveningen

Kom heerlijk genieten bij Beachclub Scheveningen. Hier de dag beginnen met een lekker ontbijtje, of de dag afsluiten met een heerlijk diner. Al vanaf 08.00 uur kan je hier aanschuiven om te genieten van een heerlijke maaltijd met uitzicht over de zee. Bij goed weer lekker op het terras zitten. Tevens is een ontbijt hier ook te bestellen in combinatie met een boottocht. Leuk om hier met familie of vrienden aan deel te nemen. Ook misschien een idee om als personeelsuitje te organiseren. Maar niet alleen voor een morgenmaal, maar ook een brunch of een lunch kunnen hier gereserveerd worden.  

Lekker eten en genieten aan het strand

Van plan om een feest te gaan vieren, neem dan contact op met Beachclub Scheveningen. Hier is ruimte genoeg om een feest te geven voor maximaal 1000 personen. Maar ook voor kleinere gemeenschappen kan je hier goed terecht. 

Regelmatig worden hier ook activiteiten georganiseerd. Denk hierbij aan een escape aan de beach, maar ook suppen en raften en veel meer behoren tot de mogelijkheden. Mis geen enkel activiteit en blijf verbonden met deze beachclub. Blijf op de hoogte van al het nieuws.

Kom gezellig eten of feesten

Behalve heerlijk eten kan hier bij Beachclub Scheveningen ook goed gefeest worden. Voor het maken van een reservering om hier lekker te komen eten of van een high tea te genieten, is het verstandig om een plaats te reserveren. Dit kan online al geregeld worden. 

Kom heerlijk genieten van deze gezellige strandtent en het geweldige uitzicht over de zee.