Smoods.nl
Image default
Eten en drinken

Online smeerkaas kopen

Je kunt tegenwoordig boodschappen doen bij al de bekende supermarkten zoals Jumbo, AH en Hoogvliet. Er is ook nog de optie om bij online supermarkten boodschappen te doen dat geen fysieke winkel hebben zoals Picnic.

Tussen de twee soorten online supermarkten waar je boodschappen kunt doen is er wel ene groot verschil in prijs. Zo zijn boodschappen bij Picnic veel goedkoper dan de andere supermarkten. Je kunt zo bijvoorbeeld smeerkaas van het merk puck spreadcheese veel goedkoper kopen bij een online supermarkt zonder fysieke locatie.

Het verschil in prijs ontstaat door de kosten dat beide soorten supermarkten maken. Een supermarkt zoals Jumbo maakt meer kosten doordat het een fysieke winkel heeft. Kassamedewerkers, beveiliging en diefstal dragen allemaal bij aan hogere kosten. Zo zijn er natuurlijk nog veel andere kosten dat een supermarkt met een fysieke locatie maakt en dat een online supermarkt niet maakt. Hierdoor blijven de prijzen van supermarkten zoals Jumbo hetzelfde en je moet vaak ook nog bezorgkosten betalen. Bij Picnic betaal je veel minder en zelfs voor de A-merken betaal je minder omdat ze minder kosten maken.

Zo is puck spreadcheese bij een online winkel zonder fysieke locatie veel goedkoper.

Jumbo.com/

Picnic.app/nl/

Temafinefoods.com/