Smoods.nl
Image default
Mobiliteit

Dé occasion specialist in de buurt van Valkenswaard

Gevestigd in Westerhoven vindt u autobedrijf Huub Smolders. Deze occasion specialist is inmiddels welbekend in de omgeving Valkenswaard door hun excellente service en hun uitgebreide aanbod. Met een veelzijdige occasionvoorraad en een professionele, moderne werkplaats kunt u hier terecht voor alles wat met de mobiliteit van uw auto te maken heeft.

Geregistreerd als officiële SEAT servicedealer

Autobedrijf Huub Smolders heeft al meer dan 35 jaar auto-ervaring en kan zich een echte specialist noemen op alles wat met de mobiliteit van uw auto te maken heeft. Vanaf 1985 zijn zij geregistreerd als SEAT dealer en sinds 2014 daarbij ook als officiële servicepartner. Zij bieden dan ook een ruim en veelzijdig aanbod SEAT auto’s aan. Maar daar blijft het niet bij. Ook voor ander merken kunt u bij hen terecht. Of u nu een BMW, Audi of Renault zoekt: het aanbod is enorm. Zij nodigen u dan ook van harte uit om een kijkje te nemen in de showroom. Naast het verkopen van auto’s staat autobedrijf Huub Smolens ook voor u klaar voor het onderhoud van uw auto. In hun garage kunt u terecht voor een hoop terecht. Naast het onderhoud en een regelmatige keuring, behandelen zij ook op efficiënte wijze uw schadeherstel. Snel en vakkundig uitgevoerd. Of laat uw auto weer spik en span rondrijden door deze door één van de drie wasboxen te halen. 24/7 toegankelijk voor uw auto, boot of bijvoorbeeld uw caravan. Waar u bij autobedrijf Huub Smolders onder andere voor terecht kunt:

  • Het vervangen van de banden
  • Een airco-check
  • Airco-onderhoud
  • Keuringen
  • Schadereparatie
  • Groot- of longlife onderhoud
  • Vervangen van de accu

Uitstekende service staat hoog in het vaandel

Bij deze occasion dealer vlakbij Valkenswaard wordt er groot belang gehecht aan de tevredenheid van de klanten. Zij garanderen dan ook snelle, vakkundige service en zorgen ervoor dat u voor al uw auto onderhoud terecht kunt. Kwaliteit in mobiliteit sinds 1971. Ontdek snel wat autobedrijf Huub Smolders voor u kan betekenen.

https://www.huubsmolders.nl/