Smoods.nl
Image default
Tuin en buitenleven

Zelf een tuinkamer bouwen?

Als je een klusser bent is het mogelijk om zelf een tuinkamer te bouwen en hier hoef je zeker geen professionele timmerman voor te zijn. Je kunt alles wat je nodig hebt bij een bouwmarkt halen zoals Gamma bijvoorbeeld en je kunt ook al het hout op maat laten zagen.

Prefab kopen

Vroeger zou het moeilijker zijn om zelf een tuinkamer te bouwen omdat je alles zelf moest doen. Al het hout op maat zagen was al een grote klus en om dit te doen moet je ervaring hebben. Planken zagen is niet iets wat iedereen kan en je hebt er vaak grote machines voor nodig. Nu kun je makkelijker zelf een tuinkamer bouwen omdat je prefab delen kunt kopen. De deur en ramen bijvoorbeeld kun je gewoon kopen en zelf installeren. Je hoeft niet zelf de ramen en deuren te maken. Zo kun je ook al de planken die je voor de muren nodig hebt kopen in plaats van zelf te maken.

Uitbesteden

Als je zelf van klussen houdt moet je ervoor gaan maar als je het zelf wil doen voor het geld kun je het beter uitbesteden. Tegenwoordig is het namelijk goedkoop om een tuinkamer te laten bouwen en ben je niet veel geld kwijt aan de arbeid ervan.

verasol.nl

serbo.nl

mooieverandas.nl