Smoods.nl
Image default
Beauty en verzorging

Geen last meer van overbeharing door laser ontharen in Utrecht

Het is voor veel vrouwen een vervelend iets, overbeharing, maar dat kan nu stoppen door laser ontharen in Utrecht. Er zijn nogal wat vrouwen die erge last hebben van nogal veel lichaamshaar. En dan vooral op plekken waar ze het niet willen hebben. Het zorgt bij veel vrouwen voor een minderwaardigheidscomplex, ze proberen op allerlei manieren de beharing te stoppen of minder duidelijk te laten zijn, te scheren of harsen, maar de haartjes komen altijd weer in grote getale terug. Het enige wat ze nog kunnen doen is door laser ontharen in Utrecht van hun overtollige beharing af te komen. En, een behandeling laser ontharen in Utrecht helpt echt. De behandeling bestaat uit meerdere behandelingen, vaak is de overbeharing zo erg dat een behandeling niet zal volstaan. En het kost tijd, een behandeling laser ontharen in Utrecht kost gauw een tot anderhalf uur. Het is een precisiewerkje, waarbij de patient heel stil moet liggen, en de behandelaar een vaste hand.

Is de behandeling gevaarlijk?

Nee, de behandeling is absoluut ongevaarlijk. Wel moet er een beschermend brilletje worden gedragen, het is een fel licht wat uit het laserapparaat komt. Bij laser ontharen in Utrecht richt men een laser op elk haarzakje die na een aantal behandelingen zal afsterven. En zo komt de overtollige haargroei niet meer terug. Een prachtig oplossing dus voor al die vrouwen die zich nu nog generen voor hun haargroei. Scheren helpt niet en geeft vaak geen mooi resultaat, harsen is ook maar tijdelijk en vaak pijnlijk, dus dit is ene perfecte oplossing.

Er hangt natuurlijk een prijskaartje aan maar wellicht is de rekening bij uw verzekering te declareren. Tenslotte hebben veel vrouwen psychische klachten door hun overbeharing en hebben ze veel meer zin in het leven als ze behandeld zijn met de lasertechniek.