Smoods.nl
Beauty en verzorging

Wimperextensions Zutphen

 

Wimperextensions Zutphen

In 1 oogopslag mooie wimpers!

Zou jij ook graag van die dikke mooie wimpers willen hebben? Dan zijn wimperextensions misschien wel wat voor jou! Er zijn verschillende soorten extensions op de markt verkrijgbaar, maar het beste resultaat krijg je door middel van de One by One techniek. Nadat de Wimperextensions One by One op je eigen wimpers aangehecht zijn, zul je in een oogwenk verleidelijke wimpers hebben! Wimperextensions moet je wel bij een goede beautysalon laten zetten, dus kies bijvoorbeeld voor wimperextensions Zutphen. Benieuwd naar lange wimpers zonder wimperextensions? Kijk dan eens op https://www.wimpergroeiserum.nl.

One by One?

Wanneer de wimperextensions One by One worden aangebracht, zullen ze (zoals de naam al doet vermoeden) 1 op 1 op de natuurlijke wimpers worden aangebracht. Een precisiewerk dus! Maar dit zorgt wel voor een mooie natuurlijke oogopslag, vergeleken met bijvoorbeeld voorgevormde nepwimpers. Het grote voordeel van One by One wimperextensions is dat er goed gekeken wordt naar jouw eigen ogen en wimpers. Als je van jezelf kortere wimpers hebt, zul je het beste en meest natuurlijke resultaat bereiken door extensions te nemen die zelf ook wat korter zijn. Ook verschillende extensions qua krul: een sterke krul voor veel drama, of een subtiele krul voor een meer natuurlijke look. Afhankelijk van de groei van je eigen wimpers, kun je een aantal weken genieten van je mooie volle wimperextensions. Na een aantal weken zullen deze, samen met je natuurlijke wimper, uitvallen en kun je ervoor kiezen om ze bij te vullen bij je beautysalon wimperextensions Klarenbeek

Zorg goed voor je One by One wimperextensions

Wanneer je kiest voor one by one wimperextensions, moet je er natuurlijk wel goed voor zorgen. We zullen uitleggen waar je rekening mee moet houden, om je wimperextensions zo lang en mooi mogelijk te laten zitten. Als eerste is het belangrijk om 24 uur nadat je de wimpers hebt laten zetten, niet te douchen. In een vochtige omgeving vol stoom zitten, is eigenlijk ook al niet goed. Het vocht en water zorgt er namelijk voor dat de wimperlijm zich niet goed kan hechten, waardoor de extensions mogelijk eerder af kunnen vallen. Dit wil je natuurlijk niet, dus kijk goed uit met water! Verder is het heel belangrijk om geen olie te gebruiken rond je ogen. Dit betekent dus geen make-upremover gebruiken op oliebasis. Make-up op zich is niet verboden, maar gebruik liever geen waterproof mascara en verwijder je make-up met olievrije remover. Dep een wattenschijf zachtjes tegen je wimperrand aan, of gebruik speciaal daarvoor bedoelde schoonmaakborsteltjes. Informeer hiernaar bij je beautysalon.

 

https://droomwimpers.nl