Smoods.nl
Image default
Woning en Tuin

De functionaliteit van betonnen L-elementen

Wat is een betonnen L-elementen en hoe kun je deze gebruiken? Betonnen L-elementen zijn de ideale manier om diepte en dynamiek te creëren in een tuin.

Door verschillende L-elementen te combineren kun je een grote bloembak, een schutting of een speciaal speelgebied voor jouw kinderen creëren. De betonnen L-elementen zijn modulaire blokken, waardoor je zelf kunt bepalen hoe lang of hoog je jouw muur wilt maken. Je kunt dus gemakkelijk verschillende hoogtes combineren. Wens jij om een trap te maken in jouw tuin? Dan zijn betonnen L-elementen de oplossing. Ieder L-element is voorzien van een platte voet, waar zand of grond overheen gaat en wat daardoor een tegenkracht veroorzaakt, zodat de constructie uiterst stevig wordt.

Het plaatsen van L-elementen voor jouw project

Het plaatsen van L-elementen is erg gebruiksvriendelijk. Dit komt doordat het element voorzien is van een platte voet. Voordat je de L-elementen gaat plaatsen, moet je de grond van het gewenste gebied gelijk maken.

Zodra het gelijk is gemaakt en is afgemeten plaats je simpelweg alle L-elementen naast elkaar. Je kunt ervoor kiezen om de muren nog te metselen, maar je kunt ze ook laten zoals ze zijn. Zodra alle elementen op de juiste plek staan, is het tijd om de bak vol te gooien met zand of grond. Doordat de elementen van zichzelf zwaar zijn en zijn ingegraven in een grote hoop grond, blijft ieder element stevig op zijn plek staan.

L-elementen van beton kopen

Op de websiteL-elementen.nl kun je niet alleen L-elementen kopen, je kunt ook direct inspiratie opdoen aan de hand van de vele voorbeelden die je treft. Wat kunnen L-elementen allemaal voor jouw tuin betekenen? Je ontdekt het allemaal op de website.

https://www.l-elementen.nl/