Smoods.nl
Image default
Woning en Tuin

Voor deze personen biedt verduisterende raambekleding uitkomst!

De meeste huisverbeteringsshows en ontwerpers zijn tegenwoordig altijd bezig met manieren om meer licht in een ruimte te krijgen, en niet voor niets! Een lichtere ruimte helpt een ruimte groter, ruimer, en minder grot-achtig aan te voelen! Maar er valt ook iets te zeggen voor het buitensluiten van licht met verduisterende raambekleding, vooral als je je identificeert met een van deze drie soorten mensen die verduisterende rolgordijnen zouden kunnen gebruiken!

Het licht buitensluiten met verduisteringsgordijnen

  1. De Ouders

Kinderen hebben de neiging wakker te worden en wakker te zijn zodra de zon er is. Dat betekent echter niet dat ze klaar zijn voor de dag! Als kinderen kunnen slapen op een plek die koel, donker en stil is, slapen ze dieper en langer. Verduisterende gordijnen kunnen het licht en de warmte of kou tegenhouden om je kinderen die ideale slaapomgeving te geven.

 

  1. De nachtdienst medewerker

Het kan heel moeilijk zijn voor de nachtdienst medewerker om overdag te slapen als de rest van de wereld wakker en in beweging is. Een verduisterend rolgordijn kan helpen om in slaap te vallen en te blijven voor een volledige dagrust, terwijl ze ook de geluiden isoleren die laten horen dat de rest van de wereld klaarwakker is.

 

  1. De Energie-bewuste

Als je veel zonlicht binnenlaat, laat je ook veel warmte binnen. Bovendien zullen grote muren van ramen niet zo warm of isolerend zijn als gipsplaten. Isolerende gordijnen kunnen helpen om wat van de extra warmte en kou tegen te houden, zodat je huis beter in staat is om op een regelmatige temperatuur te blijven.

 

 

 

 

 

https://www.raamdecoratie.com