Smoods.nl
Image default
Hobby en vrije tijd

Ontspannen tijdens een ballonvaart

Op zoek naar een leuke activiteit en mag het eens wat anders dan anders zijn? Of misschien wil je wel wat leuks organiseren voor klanten? Bekijk dan zeker eens de mogelijkheid om mee met een ballon te varen bij C-Air Ballonvaarten. Dit bedrijf is al een aantal jaren gespecialiseerd in ballonvaarten die tot in de puntjes verzorgd zijn.

Hoog in de lucht sta je anders in het leven. Je ontspant en geniet van je ballonvaart van de omgeving. Vliegen met een ballon is super veilig en heel relax. Je vliegt tegen een gezapig tempo over een regio naar keuze en hebt ruim de tijd om alles goed in je op te nemen. Toch hebben nog maar weinig mensen het plezier van een ballonvaart ervaren. Jammer, want genieten staat centraal.

Een ballonvaart is steeds een zeer fijne belevenis

Op de dag van de ballonvaart ontvangen ze je immers met open armen. De zaakvoerder en piloot van het bedrijf vertelt je alles over ballonvaren, wijst je op enkele veiligheidsmaatregelen en gaat met jou aan de slag. Samen en eventueel met nog andere passagiers, ga je de ballon optuigen voor de ballonvaart. In geen tijd zie je de ballon tot leven komen.

Het vliegen zelf is natuurlijk het doel van de dag. Een ballonvaart neemt zo’n uurtje in beslag. Tijdens je tocht geniet je van het landschap, kijk je je ogen uit en kun je de nodige vragen stellen.

Je kiest zelf de plek waar je vertrekt. Na aankomst is het tijd voor een hapje en een drankje. Deze unieke ballonvaart moet immers gevierd worden. Land je op een andere plek dan het vertrekpunt, dan word je netjes terug afgezet bij je wagen.

Ballonvaarten voor iedereen

Bij C-Air Ballonvaarten organiseren ze ballonvluchten voor zowel particulieren als bedrijven. Wil je wat speciaals, dan is dit zeker en vast mogelijk. Een VIP-ballonvlucht, een bijzondere vertrekplaats of je ballonvaart naadloos integreren in een volledige teambuilding? Ze denken graag met je mee en komen met de gepaste oplossingen.

Uiteraard is een bon voor een ballonvaart ook een uniek cadeau. Heel wat ballonvluchten worden dan ook cadeau gegeven voor een bijzondere gelegenheid. Ze hebben zelfs al meerdere huwelijksaanzoeken wat extra cachet mogen geven.

Ballonvaren met kinderen ? Het kan!

Bij C-Air Ballonvaarten staat veiligheid centraal natuurlijk. Het materiaal wordt dan ook elke keer gecontroleerd en enkel de meest kwalitatieve materialen zijn goed genoeg. Het is dan ook de perfecte uitstap om met het gezin te ondernemen en er een leuk dagje uit van te maken. De ervaring van het ballonvaren is onvergetelijk en blijft je kids zeker en vast bij.

https://www.cair-ballonvaart.be