Smoods.nl
Image default
Tweewielers

Deze fietsenmaker in Tilburg repareert uw fiets in korte tijd

Is uw fiets kapot en wilt u deze graag laten repareren? Wanneer u op zoek bent naar een snelle en vakkundige fietsenmaker in Tilburg, bent u bij Kuysters Tweewielers aan het goede adres. Deze fietsenmaker is gevestigd in het centrum van Tilburg, aan de Veldhovenring. Al ruim tachtig jaar is het familiebedrijf Kuysters Tweewielers een gevestigde naam op het gebied van fietsen. Wat begon als een klein winkeltje waar fietsen en materialen werden verhandeld, is nu uitgegroeid tot een prachtige eigentijdse tweewielerzaak met werkplaats. Kuysters Tweewielers staat met name bekend om de kwaliteit, de goede service, het persoonlijke advies en de scherp geprijsde fietsen en onderdelen. Brengt u uw kapotte fiets naar deze zaak? Dan wordt deze doorgaans in slechts één dag voor u gerepareerd.

Maak gebruik van een leenfiets

Voor veel Nederlanders is het hebben van een fiets iets onmisbaars. Men gebruikt de fiets om van alles te doen; van boodschappen doen tot naar het werk fietsen. Een kapotte fiets kan uw leven daarom ineens een stuk ingewikkelder maken. Bij Kuysters Tweewielers krijgt u daarom de mogelijkheid een leenfiets te gebruiken. De fietsen die als leenfiets worden uitgeleend hebben alle een stabiel frame en beschikken over zeer goede rijeigenschappen. Bovendien zijn deze gratis fietsen voor iedereen te gebruiken, omdat ze one-size-fits-all zijn.

Laat uw fiets tijdig onderhouden

Het goed onderhouden van een fiets kan van cruciaal belang zijn voor de levensduur ervan. Bij deze fietsenmaker in Tilburg kunt u terecht voor vakkundig uitgevoerde onderhoudsbeurten. In de professionele werkplaats zorgen de ervaren monteurs ervoor dat de gebreken van uw fiets tijdig verholpen worden, waarmee u dure reparaties voorkomt. Wilt u het onderhoud aan uw fiets liever zelf in handen nemen? Dan koopt u bij Kuypers Tweewielers gewoonweg de onderhoudsmiddelen en gereedschappen die u nodig heeft. De fietsenzaak is van dinsdag tot en met zaterdag geopend.

https://kuysterstweewielers.nl/