Smoods.nl
Image default
Tweewielers

Kies uit nieuwe en gebruikte fietsen bij deze fietsenwinkel in regio Breda

In Nederland kunt u eigenlijk niet zonder een fiets. Het is ons nummer één vervoersmiddel en u zult ook wel hebben gemerkt dat wanneer u zonder zit, het ontzettend lastig is. Gelukkig weet een specialist als Van Boxel Tweewielers u hierbij te helpen. Deze fietsenwinkel in de omgeving van Breda beschikt over een groot assortiment met zowel nieuwe als gebruikte fietsen. Zo weet u altijd een fiets te vinden die perfect aansluit bij uw wensen en budget.

Maak gebruik van de kennis van het deskundige personeel

Maar ook wanneer uw huidige fiets naar behoren werkt, is deze specialist de plek waar u heen moet. Met een eigen werkplaats in Galder helpen ze u met een lekke band, kapotte ketting of ander onderhoud. De deskundige fietsenmakers zorgen dat u in een mum van tijd weer geniet van een goed werkende fiets. Ook biedt deze fietsenwinkel in regio Breda de mogelijkheid van een voordelige haal- en brengservice. Zo hoeft u zelf niet de moeite te nemen om uw kapotte fiets te vervoeren.

Een fiets voor iedereens budget

In het assortiment van Van Boxel Tweewielers heeft u keuze uit verschillende soorten nieuw en tweedehands fietsen. Zo kunt u kiezen uit E-bikes, stadsfietsen, racefietsen, mountainbikes, jeugdfietsen, vouwfietsen, kinderfietsen en hybride fietsen. Het uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat u gegarandeerd een fiets vindt die perfect aansluit bij uw gebruiksvoorkeuren en budget. Daarnaast vindt u in de winkel van deze specialist ook diverse andere producten waaronder onderdelen, accessoires en fietskleding.

Ervaar een goede service

De behulpzame medewerkers Van Boxel Tweewielers luisteren graag naar uw wensen en voorzien u van deskundig advies. Zo weet u zeker dat u thuis komt met een fiets waar u ook echt blij mee bent wanneer u deze fietsenwinkel in regio Breda bezoekt. Bespreek de beste opties en rij fietstochten zonder zorgen. Heeft u liever eerst telefonisch contact voordat u langskomt? Geen enkel probleem! U vindt de contactgegevens van deze specialist op de website.

https://www.vanboxel.eu