Smoods.nl
Image default
Tweewielers

Een bedrijfsfiets die eenvoudig te onderhouden is

Misschien hebt u interesse in een bedrijfsfiets. U bent niet de enige: steeds meer bedrijven ontdekken de voordelen van het aanbieden van fietsen aan hun werknemers, in plaats van traditionele manieren van vervoer zoals de auto of de trein. Voor wie op fietsafstand van het werk woont, is een goede fiets van de zaak een uitstekende oplossing. Het is goedkoop, gezond, milieuvriendelijk en vaak nog sneller dan met de auto ook. De vraag is alleen: is een bedrijfsfiets eenvoudig te onderhouden, of wordt dat een lastige zaak?

Kies voor een bedrijfsfiets met gangbare onderdelen

Een bedrijfsfiets lijkt al snel heel handig en dat is het ook. Toch moeten bedrijven op sommige onderdelen nog overtuigd worden, zoals onderhoud en reparaties. U bent wellicht gewend dat de leasemaatschappij alles regelt wanneer een leaseauto onderhouden of gerepareerd moet worden. Bent u aan het oriënteren op bedrijfsfietsen, dan is het goed om te kiezen voor een merk of model dat continuïteit al bewezen heeft. U wilt een fiets die over een aantal jaar nog steeds makkelijk onderhouden of gerepareerd kan worden. Dat begint met de keuze voor een fiets met goed leverbare onderdelen. Specialisten zoals Cycletech kunnen namelijk niet alleen B2B fietsen leveren aan bedrijven, maar ook de onderdelen leveren aan fietsenmakers en andere specialisten. Hoewel een fiets zeer weinig onderhoud behoeft, gaat het geheid een keer gebeuren dat een van de fietsen in uw vloot onderhoud of een reparatie nodig heeft. U wilt dat de werkzaamheden dan snel uitgevoerd kunnen worden. Het is vervelend om te moeten constateren dat er geen onderdelen voor de fiets mee verkrijgbaar zijn of dat deze ineens heel duur zijn geworden.

Laat u adviseren

Laat u gerust adviseren over uw nieuwe bedrijfsfiets door gespecialiseerde partijen.  Zij kunnen u niet alleen de juiste fiets adviseren maar ook uitleggen of de fiets in kwestie de juiste keuze is wanneer het aankomt op onderdelen of onderhoud.

http://www.cycletech.nl