Smoods.nl
Image default
Sport

Een fietsenwinkel in de buurt van Breda waar u alles kunt vinden

Bent u op zoek naar een fietsenwinkel met een veelzijdig assortiment in de omgeving van Breda? Breng dan een bezoek aan Van Boxel Tweewielers in Galder. Hier vindt u fietsen geschikt voor verschillende doeleinden en binnen gevarieerde prijsklassen. Zoekt u een racefiets, stadsfiets, mountainbike, kinderfiets of vouwfiets? Zowel gloednieuw als tweedehands zijn al deze fietsen beschikbaar in deze fietsenwinkel nabij Breda. Ook voor fietskleding, diverse fietsonderdelen en accessoires kunt u hier uitstekend terecht. Als u een bezoek brengt, kunt u rekenen op vriendelijk personeel die u desgewenst helpen bij het maken van een keuze. Zij kunnen u alles vertellen over hun aanbod en beantwoorden uw vragen graag.

Ook voor onderhoud en reparatie gaat u langs

Beschikt u al over een fiets, maar heeft deze een onderhoudsbeurt of reparatie nodig? Ook dan gaat u langs bij Van Boxel Tweewielers. In de professionele werkplaats gaan de reparateurs graag voor u aan de slag. Met zeer specialistisch gereedschap wordt uw fiets met de grootst mogelijke zorgvuldigheid onderhouden of gerepareerd. Komt u uit Breda en bent u niet in de mogelijkheid om uw fiets naar de fietsenwinkel in Galder te brengen? Dat is geen probleem. Voor een tientje kunt u in een straal van twintig kilometer al gebruikmaken van de haal- en brengservice.

Bekijk het uitgebreide fietsaanbod online

Wilt u alvast een idee krijgen wat u zoal bij van Boxel Tweewielers kunt kopen? Bekijk dan het uitgebreide fietsaanbod online. Via een handig menu vindt u binnen no-time wat u zoekt, inclusief de prijs die hiervoor gevraagd wordt. Eventueel kunt u uw product(en) zelfs online bestellen en thuis laten bezorgen. Jaagt u graag op koopjes? Kijk dan zeker ook bij ‘aanbieding’. Hier vindt u de actuele aanbiedingen in één overzicht. Dit is ideaal wanneer u niet te veel geld uit wil geven aan uw fiets of fietsbenodigdheden.

https://www.vanboxel.eu/