Smoods.nl
Image default
Vervoer en transport

De taxibus in Eindhoven staat voor u klaar

Veel mensen die op zoek zijn naar een taxibus in Eindhoven hebben een rit naar bijvoorbeeld het Centraal Station of Veldhoven nodig. Dit zijn dan ook plekken waar De Prins Taxi vaste standplaatsen heeft en waar u de taxibus in de regio Eindhoven altijd kunt vinden. Wat zoekt u in een taxi? Een competente en meertalige chauffeur? Of wat dacht u van een ervaren en opgeleide chauffeur? Een schone en goed onderhouden taxibus zijn vaak ook belangrijk voor mensen die op zoek zijn naar een taxibus in Eindhoven. Dit alles en meer vindt u bij De Prins Taxi. Vergeet de nieuwe en populaire taxiservices als Uber, bij De Prins Taxi staan comfort, veiligheid en service bovenaan. Daar kunnen de nieuwe taxi trends nog wat van leren.

Vaste tarieven als u vliegveld vervoer reserveert

Eindhoven Airport mag dan misschien het vliegveld zijn dat in de omgeving van Veldhoven ligt, het is niet het enige vliegveld dat onder de mogelijkheden van vliegveldvervoer valt. Amsterdam Airport, Rotterdam Airport en Maastricht Airport vallen natuurlijk ook onder de mogelijkheden voor taxivervoer. Daarnaast kunt u bij De Prins Taxi ook reserveren voor een rit van- of naar een Europees vliegveld. Hiervoor zijn vaste tarieven vastgesteld en u wordt door de chauffeur opgewacht met een naambordje. Een aantal voorbeelden van opties en tarieven: Maastricht Airport 110 euro, Keulen Airport 180 euro, Antwerpen Airport 135 euro en Weeze NRN Airport 110 euro. Als u een bus nodig heeft voor een groep gaan de kosten iets omhoog.

Reis in stijl met de Discotaxi

Wat De Prins Taxi ook onderscheidt van concurrerende taxibussen in de omgeving van Eindhoven is het bestaan van de Discotaxi. Hoe leuk is het om in stijl naar een feestje te gaan en uw vrienden te verrassen met dit speciale vervoer? U bent zelf de DJ in deze swingende discotaxi en natuurlijk zijn er ook heuse discolichten aanwezig. Zo kunt u op de heenweg alvast in de stemming komen voor een leuk avondje feesten. Ook voor de terugreis kan deze discotaxi natuurlijk een erg leuke afsluiter zijn om de leuke avond niet snel te vergeten.

https://deprinstaxi.nl