Smoods.nl
Image default
Verbouwen

Container huren voor de doe-het-zelver

Een container huren als particulier is niet een dagelijkse situatie waar u zichzelf in zult vinden. Toch gebeurt het wel eens dat u als een ware doe-het-zelver een project in- of rondom het huis aangaat. Opeens zit u wel met erg veel afval, wat nu? Een container huren bij Theo Heijmans Transport & Containerverhuur is ook beschikbaar voor de particulier met relatief kleine projecten. Containers kunt u bij dit bedrijf namelijk al huren vanaf twee kubieke meter. Stelt u eens voor dat u net verhuisd bent en nog niet tevreden met de grote achtertuin die u heeft. Eigenlijk wilt u de twee bomen omhakken om meer zonlicht te krijgen en de oude rozentuin vervangen voor wat hippere struiken. Daar zit u dan met grote stukken hout- en groenafval. Geen paniek, als u vandaag nog een container bestelt, heeft u hem vandaag of morgen op de stoep staan.

Container huren als bedrijf

Als het project van de doe-het-zelver een tiental keer vergroot wordt, kunt u zich voorstellen hoeveel afval een bedrijf kan genereren tijdens een project. Neem bijvoorbeeld de stadstuin. De gemeente heeft onlangs besloten dat er minder bestrating en meer groen moet komen. Ook moet er plek gemaakt worden voor een speeltuin voor kinderen. Volgens de afvalwijzer heeft u een container nodig voor puinafval (bestrating), grondafval (de afgraving van de speeltuin) en houtafval (het omhakken van een paar bomen die in de weg staan). Ondanks dat u er veel groen voor terugplaatst, kan het zijn dat u het zonde vindt van de omgekapte bomen. Theo Heijmans Transport & Containerverhuur zal uw afval recyclen en zorgt ervoor dat het een tweede leven krijgt. Zo bent u ook meteen duurzaam bezig.

Een container huren heeft veel voordelen

Een container huren bij Theo Heijmans Transport & Containerverhuur heeft meerdere voordelen. Niet alleen is dit bedrijf al meer dan 30 jaar actief in de branche, het staat ook bekend als de expert in snelle wisseling en levering van containers. Daarnaast biedt het de scherpste prijzen aan in de omgeving van Den Bosch. Het fijne is dat u ze 24 uur per dag en 7 dagen in de week kan bereiken. U kent het namelijk vast wel, bij projecten lopen dingen altijd iets anders dan verwacht. Als uw container sneller vol raakt dan u dacht, kunt u dus snel om een wisseling vragen zodat u geen tijd verliest aan het wachten op een lege container. Theo Heijmans is dan ook uw ideale partner in container verhuur.

https://www.theoheijmans.nl/